• +1000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Nordborg

Få skønheden frem i dine trægulve

Et slidt trægulv kan være med til at sætte en mørk skygge henover ethvert rum. Efter mange års brug er det ganske normalt, at et trægulv bliver slidt og får ridser. Det er dog ikke ensbetydende med, at trægulvet ikke atter kan komme til at se godt ud igen. Med en professionel gulvafhøvling kan der ske mirakler, og det er vi eksperter i hos GulvKanonen.

Mange overvejer at lægge nyt trægulv, når det nuværende er slidt. Det kan dog godt være en stor investering, hvorfor vi slår et slag for, at man i stedet overvejer at få udført enten afslibning eller gulvafhøvling.

Her hos GulvKanonen er vi eksperter indenfor alt gulvarbejde, og vi kan derfor hjælpe dig på rette vej med en gulvafhøvling i Nordborg eller omegn. Med mere end 10 års erfaring indenfor faget kan vi hjælpe med atter at få skønheden frem i dit trægulv.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Lad os vise dig, hvad godt håndværk er

Vi lever af, at vores glade kunder refererer os til andre i nabolaget og netværket. Derfor er vi opsat på hver dag at levere et godt stykke håndværk, der er værd at tale om.

Vi er hos GulvKanonen utroligt stolte af vores TrustPilot-side, hvor vi har mange gode anmeldelser fra vores kunder. Vi er et landsdækkende gulvfirma, og derfor kommer vi vidt omkring – det sikrer os det rette erfaringsgrundlag til at kunne tage imod alle typer gulvopgaver.

Vi kan levere gulvafhøvling i Nordborg til perfektion. Nogle af de fordele, der er ved at vælge os, kan du læse herunder:

 • Du er sikret 3 års garanti på det arbejde, som vi udfører.
 • 10+ års erfaring med gulvafhøvling i Danmark
 • Vi får fremragende anmeldelser på TrustPilot
 • Du slipper for bekymringer og problemer
 • Vi giver dig et meget konkurrencedygtigt tilbud

Vi er et landsdækkende gulvfirma

Vi er i dag en af de førende gulvfirmaer i Danmark. Det er vi utroligt stolte af, da vi elsker at komme ud i hele landet og udføre kvalitetsarbejde for vores kunder. Derudover nyder vi at kunne give gode råd om trægulve.

Hvad end du har behov for hjælp til afhøvling, afslibning eller efterbehandling, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi håndterer mange typer gulvopgaver i Nordborg og resten af Danmark. Derudover gør vi en dyd ud af at kunne vejlede vores kunder, hvis der skulle opstå spørgsmål undervejs. Det er en del af den service, som vi yder, og det bliver taget godt imod ude hos vores kunder.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Pris er altid en vigtig faktor. Derfor giver vi altid et uforpligtende tilbud på gulvafhøvling i Nordborg, så du i ro og mag kan vurdere, om det er det rette tilbud for dig. Vores priser er meget konkurrencedygtige, og hos os er du sikker på, at der leveres håndværk af højeste kvalitet.

Ønsker du at modtage en god pris på afhøvling af dit trægulv i Nordborg, så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud!

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.