• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Nykøbing Mors

Skal dit trægulv fornyes?

Træ er i dag et af det mest anvendte materialer til gulve i boliger, og hos GulvKanonen forstår vi til fulde det valg. Træ kan noget helt specielt, hvad enten du gerne vil give rummet kant eller forbedre rumakustikken. Desværre mister træ med tiden sin naturlige glød og kommer der hakker i gulvet, ser det hurtigt trist ud.

Det er muligt at få dit trægulv til at se ud, som var det nyt igen. Det kræver blot en gulvafhøvling, så gulvets beskadigede overflade fjernes. Vælger du at få hjælp af et professionelt firma, er du sikret et gulv med en flot, ny overflade. GulvKanonen er det rigtige valg, hvis du gerne vil have kompetent hjælp til din gulvafhøvling i Nykøbing Mors.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionel hjælp sikrer professionelle resultater

Hos GulvKanonen har vi mere end 10 års erfaring med at renovere trægulve. Vi er specialister i at afhøvle og afslibe, så overfladen bliver pæn og ensartet. Dermed får du et gulv, der skaber glæde i mange år. Men et professionelt resultat er ikke det eneste, du er sikret med hjælp fra GulvKanonen, når du skal have udført gulvafhøvling i Nykøbing Mors:

 • 10+ års erfaring fra branchen
 • Professionelt udstyr betjent af fagfolk
 • Gulvarbejde til dit behov
 • Professionel vejledning
 • 3 års garanti på alt udført arbejde

Vores erfarne medarbejdere sørger for, at dit gulv er i de bedste hænder, og at du får en professionel og tryg proces under hele renoveringen. Vi bruger kun professionelt udstyr, for vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde eller de brugte materialer. Af samme grund får du altid tre års garanti på vores udførte arbejde.

Er du i tvivl om prisen på renovering af dit gulv, tilbyder vi altid et gratis tilbud på din opgave. Prisen fastsættes bl.a. ud fra gulvets nuværende tilstand samt den ønskede behandling.

Professionel vejledning er vores standard

Med GulvKanonen som din professionelle assistance får du ingen søvnløse nætter, for vi holder, hvad vi lover. For os er kompetent vejledning en selvfølge ligesom gulvarbejde i høj kvalitet.

Vi stiler efter at levere den bedste service til vores kunder hver eneste gang – de synes da også, vi er gode til vores arbejde, når du ser vores høje kundetilfredshedsscore på Trustpilot. Vi udfører gulvafhøvling i Nykøbing Mors og i mange andre jyske byer – vi har nemlig landsdækkende service, så hele landet kan få kompetent hjælp til gulvrenovering.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Skal vi give et tilbud på gulvafhøvling?

Har du taget en beslutning om, at dit gulv skal renoveres, og vil du gerne have professionel hjælp, så du er sikker på det bedst mulige resultat? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, hvis du er i tvivl om, hvilken behandling, der er bedst til dit gulv og sikrer, at det matcher dine ønsker til udseende og ikke mindst slidstyrke.

Sender du os en mail eller giver os et kald, kvitterer vi gerne med et uforpligtende tilbud på din gulvopgave. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.