• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Ringsted

Nyt liv til dine trægulve

Rigtig mange bor i en bolig med slidte og grimme gulve. Dog er der også mange, der ikke kan overskue projektet med en gulvrenovering på grund af de mange overvejelser og arbejdsprocessen, man skal igennem. Du behøver dog ikke at fortvivle. Med en gulvafhøvling kan dine gulve hurtigt få nyt liv uden, at du skal gøre noget selv.

Hos GulvKanonen vil vores team af kompetente gulvfolk renovere dine gulve uden, at du selv skal bekymre dig om arbejdet. Vi har mere end 10 års erfaring inden for branchen og er derfor den rette partner for dig, når du skal have lavet en gulvafhøvling i Ringsted.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Dygtige fagfolk til tjeneste

Hos GulvKanonen udfører vi ikke kun gulvarbejde i Ringsted og omegn. Vi er et gulvfirma, der når ud til alle landets egne, hvad end du skal have lavet en gulvafhøvling, afslibning eller letslibning.

Når du benytter os til dine gulve, får du flere fordele med i pakken, uanset arbejdet vi udfører for dig. Vi tilbyder nemlig altid:

 • God service og rådgivning specifikt til dine behov
 • Tre års garanti på alt gulvarbejde vi udfører
 • Professionelle gulvfolk så du slippe for bekymringer
 • Fokus på højeste kvalitet og flot håndværk

Uanset hvilken type gulvarbejde du skal have udført, er du altid garanteret, at dine gulve er i trygge og kompetente hænder.

GulvKanonen – altid nær dig

Skal du ikke have lavet en gulvafhøvling i Ringsted, men et andet sted på Sjælland er vi også klar til at rykke ud. Uanset hvad dine gulve har behov for, udfører vores dygtige gulvfolk arbejde på hele Sjælland. Her snakker vi ikke blot selve gulvarbejdet, men ligeledes processen før og efter. Faktisk er vi landsdækkende og hjælper kunder i hele landet.

Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til dine gulve. Måske mangler du vejledning til, hvilken type behandling dine gulve har brug for, og hvordan du bør rengøre dem efterfølgende. Eller måske er du blot interesseret i, hvad vi kan tilbyde af gode priser på behandling af dine gulve. Uanset hvad du måtte sidde inde med, er vi klar på at rådgive dig omkring dine gulve og din opgave. Med brugbar viden og gode råd får du endnu mere værdi for pengene og større glæde af dine gulve.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Et tilbud designet specielt til dig

Den gode service og det effektive arbejde er ikke blot noget, vi opdigter. Tidligere kunder hos os har meldt tilbage om stor glæde og tilfredshed på Trustpilot efter at have fået udført arbejde af GulvKanonen. Du kan altså trygt stole på os og vores mandskab.

Hvis du tænker, det er på tide med en gulvafhøvling i Ringsted, som bliver udført af erfarne gulvfolk, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på behandling af dine gulve. Da alle gulve er forskellige, sørger vi for at skræddersy et personligt tilbud til dig, så dit gulv får netop den behandling, det har brug for.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.