• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Skive

Er dit trægulv blevet slidt og grimt?

Vi udsætter dagligt vores trægulve for slid, og derfor kan det heller ikke undgås, at de med tiden ændrer udseende. Måske får de et gråt skær eller der kommer dybe hakker og ridser. Vi har altid den bedste intention om at pleje og vedligeholde vores egne gulve, men brugsspor efter daglig slid, kan vi aldrig helt slippe for.

Det er muligt, at gøre dit trægulv pænt igen uden at skifte det ud med et helt nyt. En gulvafhøvling kan i langt de fleste tilfælde fjerne selv de dybeste hakker og pletter eller gammel fernis. Vælger du at få kompetent hjælp til en gulvafhøvling i Skive, er du godt på vej til igen at få et pænt og slidstærkt gulv. GulvKanonen er et sikkert valg som din professionelle samarbejdspartner, da vi er specialister i gulvafhøvling og -afslibning. Vi sørger for, at dit gulv er i trygge hænder. Så skal vi hjælpe dig?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Erfarne fagfolk leverer det bedste resultat

Hos GulvKanonen har vi mere end 10 års erfaring med gulvrenovering i hele landet. I kraft af vores landsdækkende service har vi mange glade og tilfredse kunder, hvilket vores kundetilfredshedsscore på Trustpilot da også vidner om. Vi er stolte af, at vores kunder synes, vi er dygtige til vores arbejde. Vi stiler også efter at levere resultater i høj kvalitet i forbindelse med hver opgave.

Du ønsker selvfølgelig det bedste gulvfirma til din gulvafhøvling i Skive, og med GulvKanonen får du en professionel samarbejdspartner, der vægter veludført håndværk og god dialog med kunden højt. Men det er ikke de eneste fordele ved et samarbejde med os:

 • Undgå bekymringer og uforudsete problemer
 • Professionelt udstyr, der betjenes af erfarne fagfolk
 • Gulvarbejde til en rigtig god pris
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Gulvarbejde til dit behov og dine ønsker

Kan du bruge professionel rådgivning?

Så er der endnu en god grund til at vælge et samarbejde med os i forbindelse med en gulvrenovering i Skive eller omegn. Veludført håndværk i højeste kvalitet er én af vores kerneydelser, men kompetent rådgivning af vores kunder synes vi er lige så vigtig en opgave.

Vi rådgiver dagligt kunder, så de får den helt rigtige behandling, der opfylder deres gulvdrømme både i forhold til udseende og slidstyrke. Spørgsmål, som vi oftest svarer på, lyder i retning af disse:

 • Hvordan ved jeg, at mit gulv kan holde til at blive afhøvlet?
 • Hvilken efterbehandling er mest slidstærk?
 • Hvordan rengør jeg bedst mit gulv?

Vi kan også rådgive dig, så du kommer tættere på at realisere dine gulvønsker. Alt det kræver er et opkald fra dig – så skal vi hjælpe dig?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et gratis tilbud på gulvafhøvling

Uanset om du befinder dig Skive eller et andet sted i nærområdet, så har vi erfarne medarbejdere, der kan varetage din opgave. Vi udfører gulvafhøvling i Skive samt i mange andre jyske byer grundet vores landsdækkende service, så din geografiske placering er underordnet.

Hvis du har spørgsmål til vores gulvydelser eller ønsker en professionel vurdering af dit gulv, kan du altid kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde frem til den helt rette behandling og udarbejder derefter gerne et samlet, gratis tilbud på din opgave. Send os en mail eller giv os et kald – vi ser frem til at høre fra dig.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.