• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Solrød Strand

Skal dit trægulv afhøvles?

Er du lige flyttet ind i din nye bolig, hvor det er årtier siden, nogen har taget sig kærligt af trægulvene? Eller trænger dine egne gode gamle gulve bare til den helt store fornyelse? Så er det nok på høje tid, at du sætter gang i en professionel gulvafhøvling i Solrød Strand.

De bedste til at klare den sag er erfarne gulvfolk. Det er netop sådan én, du får besøg af, hvis du hyrer GulvKanonen til at renovere dine gulve. Vi rykker ud til små og store opgave – vi er nemlig et kompetent og pålideligt firma, som har omfattende viden og ekspertise inden for professionelt gulvarbejde. Så skal vi hjælpe dig?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

GulvKanonen er et landsdækkende firma

Vi dækker hele landet, hvor vi udfører professionelt gulvarbejde for mange forskellige kunder. Med vores specialudstyr og store ekspertise hjælper vi kunder på hele Sjælland, også i Solrød Strand. Gennem mange år har vi fået tilfredse kunder, der alle har benyttet sig af vores kompetencer og gode tilbud.

Når vi er på en opgave, så får du som kunde blandt andet:

 • Et firma med mere end 10 års erfaring i branchen
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Dygtige fagfolk med professionelt udstyr
 • Rådgivning om dit gulv til dine behov
 • Stor tryghed for godt håndværk
 • Et skræddersyet tilbud

Vi har bestemt noget at have vores store faglige stolthed i. Det vil du tydeligt kunne mærke, når vi varetager den opgave, det er at renovere dine gulve.

Vi har stort kendskab til trægulve

Vi har mange års erfaring med gulvafhøvling og besøgt hver en krog af Danmark – vi udfører for eksempel gulvafhøvling i Solrød Strand. Derfor kan vi med stor sikkerhed give dig gode råd i forhold til, hvordan netop dit gulv bør behandles, så det kommer til at fremstå så smukt som muligt.

Vi rådgiver altid kunden både før, under og efter vores arbejde. Vi hjælper dig til at beslutte, om gulvet kræver en gulvafhøvling, eller om det er helt fint bare at give det en grundig afslibning.

Desuden kan du måske være i tvivl om, hvilken form for efterbehandling, der vil klæde dit gulv bedst. Her står vi også klar med vores kompetente råd. Det gælder også i forhold til, hvordan du bedst plejer og vedligeholder gulvet efterfølgende. Så holder det sig nemlig smukt længere. Alt dette giver stor tryghed og tilfredsstillelse både for dig og for vores fagfolk. Vi ønsker nemlig at tage hensyn til både dine ønsker og gulvets beskaffenhed.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakt GulvKanonen

Kontakt os gerne i dag for mere information om gulvafhøvling i Solrød Strand, om vores ydelser og om vores rigtig gode priser, som kan samles til et godt og uforpligtende tilbud på gulvafhøvling, -afslibning og efterbehandling. Vores dygtige håndværkere kommer til den aftalte tid og udfører det arbejde, som vi har aftalt. Og så kan du være sikker på, at opgaven afsluttes med et meget tilfredsstillende resultat.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.