• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Vallensbæk

Professionel afhøvling af gulve

Er dine trægulve slidte og medtagede? Er der store plamager eller grimme misfarvninger? Så kan en grundig og professionel gulvafhøvling give dine gamle trægulve nyt liv og få dem til at se ud som nye. Og det bedste resultat får du med hjælp fra en professionel gulvmand.

Hos GulvKanonen har vi mange års erfaring med afhøvling af gulve, og vores dygtige fagfolk kan deres arbejde til fingerspidserne. Derfor er du sikret et flot og professionelt resultat, hvis du har brug for gulvafhøvling i Vallensbæk – uanset hvor krævende opgaven måtte være. Vi tilbyder endda tre års garanti på alt arbejde, så du ikke har noget at være bekymret for.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Tryghed for god kvalitet

Har du brug for gulvafhøvling i Vallensbæk, er GulvKanonen det oplagte valg. Vi kører nemlig ud i hele Københavnsområdet, og med mere end 10 års erfaring med mange former for gulvarbejde kan du være sikker på at kvaliteten er i top. Vi sætter en ære i at levere et professionelt resultat, så du kan få gavn af dine trægulve i mange år fremover.

Gennem årene har vi modtaget hundredvis af positive tilbagemeldinger fra vores kunder. Mange af dem finder du på Trustpilot, hvor vi har en meget høj tilfredshedsscore. Derfor kan du føle dig 100 % tryg, når du vælger GulvKanonen til at afhøvle dine gulve i Vallensbæk.

Du behøver hverken at bekymre dig, om kvaliteten er i orden, eller om arbejdet bliver leveret til tiden, for det gør det – hver gang. Derudover er vi stolte af at kunne tilbyde:

 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Landsdækkende service
 • Individuel rådgivning
 • Professionel gulvafhøvling til en god pris

Individuel rådgivning til dit behov

Når du skal have afhøvlet dine gulve, dukker der typisk en masse spørgsmål op. Skal gulvene slibes eller høvles? Hvordan skal de efterbehandles? Er det fx bedst med lud, lak, olie eller sæbe? Og hvad med den løbende vedligeholdelse? Hvordan rengør du dine nye gulve, så de holder i mange år fremover?

Disse spørgsmål besvarer vi med glæde. Professionel og kompetent rådgivning er nemlig en af vores spidskompetencer, og vi yder individuel rådgivning gennem hele forløbet, så du føler dig sikker på hvad du skal og ikke skal gøre i forhold til dine nye gulve.

Vores rådgivning koster ikke ekstra, men indgår som en selvfølge – uanset om du har brug for gulvafhøvling i Vallensbæk eller andre steder på Sjælland.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Hvis dine trægulve trænger til en kærlig hånd, så lad GulvKanonen tage sig af dem. Vores dygtige fagfolk kan deres kram og anvender det bedste udstyr, så du er sikret et fremragende resultat. Vi kører ud i hele Danmark, men hjælper dig selvfølgelig gerne i Vallensbæk.

Send os en e-mail eller giv os et kald, så vender vi tilbage med et gratis tilbud på afhøvling af dine gulve. Vi afklarer også eventuelle spørgsmål, så du ikke er i tvivl om noget, inden vi påbegynder arbejdet med dine gulve.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.