• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Vejen

Kvalitetsbevidste gulvfolk

Hos GulvKanonen har vi kvalitetsbevidste gulvfolk, der hver dag går på arbejde for at levere den absolut bedste service til vores kunder. Vi udfører blandt andet gulvafhøvling i Vejen, så har du behov for at få udført afhøvling af dit gulv, så tøv ikke med at få et godt tilbud allerede i dag.

Skal du have udført gulvarbejde, er det alfa og omega, at du vælger et professionelt gulvfirma, der har erfaringen og gode referencer. Her hos GulvKanonen er vi yderst stolte af at kunne skilte med vores gode TrustPilot-score. Vi arbejder altid benhårdt for, at vores kunder bliver glade og tilfredse. Skal vi tage et kig på din gulvopgave i Vejen, så tag kontakt til os i dag.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi bruger udelukkende professionelt udstyr

Vores gulvspecialister gør udelukkende brug af professionelt udstyr, når vi er ude og udføre gulvservice. Derfor er du sikker på, at det endelige resultat bliver præcis, som du havde forestillet dig.

Vi er eksperter i at få slidte og ridsede trægulve til at se ud som nye. Ejer du derfor på nuværende tidspunkt et trægulv, som godt kunne trænge til et friskt pust, så kan du med rette overveje at lade os stå for gulvafhøvling i Vejen.

Vi giver alle vores kunder tre års garanti på det gulvarbejde, som vores dygtige gulvfolk udfører. Derfor er du altid sikker på, at resultatet er tilfredsstillende og holdbart. Vi er endvidere et af Danmarks førende gulvfirmaer, og derfor kan du med ro i maven vælge os, når du skal finde kompetente folk til din opgave. Vi har fremhævet nogle af de fordele, der er ved at vælge GulvKanonen:

 • Kompetente og professionelle gulvfolk.
 • Du er sikret 3 års garanti på vores gulvarbejde.
 • 10+ års erfaring med gulvafhøvling.
 • Rigtig gode anmeldelser på TrustPilot.
 • Yderst konkurrencedygtige priser på gulvafhøvling.

Vejledning om trægulve er en selvfølge

Vores primære ydelse er naturligvis den gulvservice, som vi udfører. Vi ser det dog som en selvfølge, at vores dygtige gulvfolk også rådgiver og vejleder vores kunder, når der opstår spørgsmål omkring deres gulve.

Vi er eksperter indenfor trægulve, og derfor er vi også glade for at kunne hjælpe med de spørgsmål, som du måtte sidde inde med. Er du eksempelvis i tvivl om, hvorvidt afslibning er det rette valg, eller om du i stedet bør kigge hen imod afhøvling? Vent ikke med at tage kontakt til os – vores gulvspecialister sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få udført gulvafhøvling af professionelle

Ønsker du at få udført gulvafhøvling i Vejen af professionelle folk, så lad os komme med et godt tilbud til dig i dag. Vi udfører dagligt gulvafhøvling i hele Jylland, og derfor kommer vi med et smil til Vejen og leverer et godt stykke håndværk.

Vi har nogle meget skarpe priser på gulvafhøvling. Du skal derfor ikke være bange for at hive fat i os med det samme, så vi kan tage et kig på din gulvopgave.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.