• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Vejle

Trænger dit trægulv til en kærlig hånd?

Hvis du sætter pris på et pænt og stærkt gulv, kan det næsten ikke undgås at blive ærgerlig, når gulvet begynder at have spor af den daglige brug. Små børn eller kæledyr er faktorer, der udsætter gulvet for ekstra slid. I langt de fleste tilfælde kan du heldigvis nemt få dit gulv til at fremstå flot og stærkt igen.

En professionel gulvafhøvling kan fjerne det øverste slidte lag, og vælger du at få professionel hjælp til renoveringen, slipper du også for en masse bekymringer, så du kan sove roligt om natten. GulvKanonen er et erfarent gulvfirma med stor ekspertise inden for renovering af trægulve. Har du brug for hjælp til gulvafhøvling i Vejle, er dit gulv i trygge og professionelle hænder hos os.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi leverer professionel gulvafhøvling

Når du skal vælge et professionelt gulvfirma til din opgave, er det selvfølgelig vigtigt, at du kan regne med firmaet, samt at de har erfaringen for at give dig det bedste resultat. Hos GulvKanonen er vi specialister i gulvafhøvling og -afslibning og har mere end 10 års erfaring med gulvrenovering. Det er din garanti for et professionelt og holdbart resultat, når du skal bruge gulvafhøvling i Vejle. Der er også andre fordele ved os:

 • Kompetent vejledning i hele forløbet
 • Professionelt udstyr betjent af kompetente fagfolk
 • Sikkerhed for veludført håndværk
 • 3 års garanti på det udførte arbejde

Med GulvKanonen som din professionelle samarbejdspartner får du en tryg proces og en professionel tilgang til din opgave. Vi stiler efter at levere håndværk i højeste kvalitet, og derfor får du altid tre års garanti på vores udførte arbejde, men til den samme gode pris. Vi mener nemlig ikke, at høj kvalitet skal koste ekstra, når du skal have udført gulvafhøvling.

Har du brug for kompetente fagfolk?

Så er det endnu en god grund til at vælge GulvKanonen som dit gulvfirma i Vejle. Vores erfarne medarbejdere lytter til kunderne og vægter et godt samarbejde højt. Det afspejler sig både i selve renoveringsprocessen, hvor du vil opleve grundige fagfolk, der løser opgaverne til perfektion.

Det er i hvert fald tilfældet, hvis du spørger vores glade kunder. I kraft af vores landsdækkende service har vi hjulpet mange glade kunder i hele landet, og ifølge vores kundetilfredshedsscore på Trustpilot er vi virkelig gode til vores arbejde. Så uanset om du har brug for professionel gulvafhøvling i Vejle eller i en anden by i Jylland, så kan vi hjælpe dig.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et gratis tilbud på gulvrenovering

Hvis du værdsætter god service og veludført håndværk, kan du med fordel vælge at få GulvKanonen til at udføre din gulvafhøvling. Vores kompetente medarbejdere hjælper altid gerne med professionel rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvilken behandling, der er bedst egnet til dit gulv.

Med rådgivning, der matcher dit behov, finder vi en løsning, der giver dig et nybehandlet trægulv og indfrier dine ønsker, hvad angår udseende og slidstyrke. Selvfølgelig får du et uforpligtende tilbud på din opgave med afsæt i dit gulvs nuværende tilstand og størrelse. Vi glæder os til at høre fra dig og finde ud af, hvordan vi bedst kan realisere dine gulvønsker.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.