• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Aars

Specialister i slibning af gulve

Her hos GulvKanonen sætter vi stor ære i at udføre alt gulvarbejde til perfektion. Med mere end 10 års erfaring indenfor gulvbranchen kan vi med sikkerhed i stemmen sige, at vi er et professionelt valg til din næste gulvopgave.

Vi udfører gulvafslibning i Aars ligeså vel som i resten af Danmark. Med andre ord er vi en landsdækkende virksomhed, der hver dag går på arbejde for at levere gulvservice af absolut højeste kvalitet.

Har du et trægulv, der skal friskes op? Så er du havnet det rigtige sted. Vi er eksperter i at få trægulve til atter at se ud som nye. I stedet for at lægge nyt gulv så lad os give dig et uforpligtende tilbud på slibning af dit gulv – vi kan næsten garantere dig for, at det vil være en markant billigere investering!

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hos os får du 3 års garanti!

Vi er sikre på det arbejde, som vi udfører. Derfor er vi yderst stolte over at kunne give dig 3 års garanti på alt vores gulvarbejde. Vi er nemlig ikke i tvivl om, at det arbejde, som vi udfører, bliver udført til perfektion.

Hvad end du har behov for afslibning af gulve, afhøvling eller efterbehandling, så er vi klar til at rykke ud. Vores dygtige gulvfolk har erfaringen og ekspertisen til at få selv det mest slidte trægulv til at fremstå som nyt. Herunder kan du læse nogle af de fordele, der er ved at vælge GulvKanonen.

 • 10+ års erfaring gør os til specialister
 • Vi giver dig altid 3 års garanti på vores arbejde.
 • Vi rådgiver og vejleder dig – hos os er du i trygge hænder!
 • Vores tilbud bliver skræddersyet til den enkelte opgave.
 • Vi har en fantastisk score på TrustPilot.

Er du interesseret i at se, hvilken pris vi tager for gulvafslibning i Aars så efterspørg et tilbud på slibning i dag!

Vi besvarer alle dine spørgsmål

En vigtig del af vores service er, at vi rådgiver og vejleder alle vores kunder. Selvom vores primære produkt naturligvis er det håndværk, som vores gulvfolk leverer, så går vi også op i, at du som kunde føler dig vejledt af en ekspert. Sidder du eksempelvis inde med spørgsmål som følger, så sidder vi klar til at besvare dem med et smil.

 • Hvordan rengøres et trægulv mest effektivt?
 • Skal dit gulv efterbehandles – og med hvad?
 • Er det afslibning eller afhøvling, dit gulv har brug for?

Vi mener, at det er vigtigt, at du føler dig rådgivet på rette vis. Derfor er alle vores gulvfolk i stand til netop dette.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et tilbud i dag!

Vores målsætning er at blive danskernes foretrukne virksomhed indenfor slibning af trægulve. Det bliver vi kun ved at levere fantastiske resultater til gode priser – derfor glæder vi os også til at vise dig, hvad vi kan.

Vores dygtige gulvfolk sidder klar til at give dig et tilbud på gulvafslibning i Aars allerede i dag. Tag kontakt til os nu. Så vil vi sørge for, at du modtager et skræddersyet tilbud på gulvservice indenfor kort tid.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine gulve!

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.