• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Albertslund

Gulvafslibning Albertslund – Godt håndværk fra lokalt gulvfirma

Et trægulv fortjener den bedste behandling, så det skønne materiale fremstår så flot som muligt. Som årene går og træet slides, er det derfor også værd at overveje at få udført en gulvbehandling, så du igen får pæne trægulve. Det er både en klog beslutning, hvis du går med salgstanker, men også hvis du bare ønsker, at dit hjem fremstår endnu flottere og mere indbydende for dig og dine gæster.

Har du brug for gulvafhøvling eller gulvafslibning i Albertslund, er den bedste løsning at vælge et professionelt gulvfirma. Det er med til at sikre, at du får den optimale løsning, der kan skabe glæde og tilfredshed i mange år, og samtidig slipper du for al besværet og de mange bekymringer ved selv at skulle stå for afhøvling eller afslibning af dine trægulve.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionel gulvservice i Albertslund

Hos GulvKanonen er vi specialister i gulvarbejde og benytter os kun af professionelle fagfolk med stor erfaring og ekspertise. Så får du nemlig med sikkerhed et resultat, der skaber stor glæde og tilfredshed.

Vi har udført en bred række af opgaver for mange kunder og kan derfor hjælpe dig med flere forskellige typer af gulvarbejde i Albertslund og omegn:

Ofte giver det god mening for dine gulve, at vi udfører mere end én af de ovenstående ydelser. Det giver et flottere og mere holdbart resultat, så du kan få større glæde af dine trægulve.

Præcis hvilken løsning dine gulve har brug kommer an på flere ting, så derfor er det bedste, at vi kan besøge dig og vurdere gulvene, så vi sammen kan finde den bedste løsning. Vi ønsker nemlig at være det bedste gulvfirma i Albertslund, og det gør vi gennem professionelt gulvarbejde og god service.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et gratis tilbud i dag

Hos GulvKanonen udfører vi gulvafslibning og gulvafhøvling i Albertslund ved hjælp af kompetente fagfolk og professionelt udstyr, hvilket sikrer dig det bedste resultat. Har du kun brug for rådgivning og en professionel vurdering af din opgave, hjælper vi selvfølgelig også gerne med det.

Uanset hvilken type gulvydelse du ønsker, så har vi stor erfaring og de rette kompetencer til at hjælpe dig godt på vej. Hvis du gerne vil høre mere og få en skarp pris, er du velkommen til at kontakte os og få et gratis tilbud på din opgave. Ring på 71969191 eller skriv til info@gulvkanonen.dk.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.