• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Birkerød

Lokal gulvafslibning i Birkerød– Gulvarbejde i højeste kvalitet

Synes du, at gulvene i din bolig trænger til nyt liv og et flottere udseende? Eller går du med salgstanker og ønsker at gøre din bolig endnu mere attraktiv for potentielle købere? Så kan professionelt gulvarbejde gøre en stor forskel – både for dig, men også for dine gulve, da forskellige gulvydelser kan gøre dine gulve flottere og mere holdbare.

For at få det bedste og mest holdbare resultat er et professionelt gulvfirma det bedste valg. Med erfaring og de rette kompetencer er du nemlig sikker på, at du får et resultat, der gør dig glad og tilfreds.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Solidt håndværk fra erfarne fagfolk

Vi er eksperter i gulvarbejde, så skal du bruge gulvafhøvling eller gulvafslibning i Birkerød eller omegn, er vi klar til at hjælpe dig med din opgave. Vi benytter os kun af uddannede fagfolk, hvilket er din garanti for godt håndværk og løsninger, der giver dig flotte og indbydende gulve.

Hos GulvKanonen tilbyder vi flere forskellige gulvydelser:

Hvad der er bedst for dine gulve, kan nemmest vurderes ved, at vi kommer forbi og ser på gulvene, samtidig med at vi diskuterer dine muligheder – i sidste ende er det vigtigste for os, at du får flotte gulve, du bliver glade for i mange år.

Professionel gulvservice i Birkerød

Hos GulvKanonen får du Birkerøds bedste gulvservice. Vi har hjulpet mange kunder med både små og store opgaver, og derfor skal vi nok finde den optimale løsnig, der matcher dit behov og dine ønsker.

Vi udfører både gulvafslibning og gulvafhøvling i Birkerød, men dækker også resten af Sjælland. Beliggenhed er nemlig ikke noget, der begrænser os i at tilbyde gulvarbejde for vores kunder, og derfor kører vi gerne lidt længere for at udføre vores opgaver. Det vigtigste for os er ikke, at du vælger det nærmeste gulvfirma til din opgave, men derimod, at du får de bedste håndværkere, der kan udføre det bedste gulvarbejde for dig.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi udfører mange forskellige opgaver inden for gulvarbejde, men bidrager også gerne med inspiration og rådgivning, så du i sidste ende får den perfekte løsning.

Har du brug for gulvafhøvling eller gulvafslibning i Birkerød, er du meget velkommen til at kontakte os og få et helt uforpligtende tilbud. Ring på 71969191 eller skriv til info@gulvkanonen.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.