• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Ebeltoft

Kompetent gulvfirma med stor erfaring

Hvis du skal have udført en gulvafslibning i Ebeltoft eller omegn, er det vigtigt, at du vælger det rette gulvfirma til opgaven. Det giver nemlig dig sikkerhed for, at resultatet bliver helt i top og bevarer sit flotte udseende i mange år.

Med hjælp fra GulvKanonen, et landsdækkende gulvfirma med over 10 års erfaring og mange glade kunder, tager du et trygt og sikkert valg. Vi er nemlig specialister i slibning af trægulve, hvilket betyder, at du får det perfekte resultat og mange års glæde af vores gulvarbejde. Så ønsker du at slippe af med dit slidte, grimme trægulv, er vi de rette at kontakte.

 

 Få et uforpligtende tilbud

 

Mange fordele ved at vælge GulvKanonen

Med GulvKanonen som dit gulvfirma i Ebeltoft får du glæde af en masse fordele. Vi er nemlig ikke bare et hvilket som helst gulvfirma. Når du vælger os til at stå for renoveringen af dine trægulve, kan du bl.a. se frem til følgende:

 • Vi har over 10 års erfaring med professionelt gulvarbejde
 • Vi bruger materialer i høj kvalitet og professionelle maskiner
 • Vi leverer gulvarbejde i høj kvalitet inkl. 3 års garanti
 • Vi giver dig et tilbud med en god, fast pris

Dit valg af GulvKanonen er et, du ikke vil fortryde. Den oplevelse har mange andre kunder haft før dig, hvilket også er grunden til, at vi har en høj tilfredshedsscore på anmeldelsessiden Trustpilot samt mange flotte bedømmelser af os og vores arbejde. Derfor kan du trygt kontakte os.

God rådgivning er også vigtigt

Når du skal have udført gulvafslibning i Ebeltoft, er det vigtigt, at du undgår bekymringer og uforudsete udgifter. Og det gør du, når du vælger et gulvfirma med stor erfaring og ekspertise.

Med hjælp fra GulvKanonen får du ikke kun godt håndværk. Vi yder også god rådgivning og kan vejlede dig, hvis du har spørgsmål, f.eks. om disse emner:

 • Har dit gulv behov for afhøvling eller blot afslibning?
 • Hvilken gulvefterbehandling passer til dit behov?
 • Hvordan rengør du dit gulv optimalt?

Dette er nogle af de spørgsmål og emner, vi ofte hjælper vores kunder med. Og har du spørgsmål som disse eller andre ønsker til din rådgivning, er det også noget, vi kan klare.

 

 Få et uforpligtende tilbud

 

Få et gratis tilbud til din opgave

Med GulvKanonen får du professionel gulvafslibning i Ebeltoft, der skaber glæde og tilfredshed. Hos os får du veludført gulvarbejde, der sikrer dig et flot og stærkt trægulv, som du kan få glæde af i mange år.

I første omgang får du dog et godt tilbud fra vores dygtige folk med en god pris, der passer til dine ønsker og behov. Så får du nemlig værdi for pengene, og betaler kun for det du ønsker. Så glæd dig til et godt og positivt samarbejde med os og vores dygtige gulvfolk – vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig, så du snart kan nyde synet af et smukt trægulv.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.