• +500 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Erhverv

Professionelt gulvfirma med stor erfaring

Gulvafslibning til boligforeninger, erhvervskunder, kommuner og andre offentlige institutioner adskiller sig umiddelbart ikke meget fra gulvafslibning til private. Alle opgaver skal nemlig løses professionelt med fokus på kundens ønsker og behov samt sikre et flot og holdbart resultat. Og det kræver hjælp fra professionelle gulvfolk.

GulvKanonen er et dansk gulvfirma med speciale i afslibning og efterbehandling af trægulve. Vi har mere end 10 års erfaring fra branchen og hjælper både private og erhvervskunder med renovering af deres trægulve.

Hos os er fokus på gulvarbejde i høj kvalitet, effektive og holdbare løsninger og en professionel tilgang til alle opgaver. Vores mange dygtige og erfarne gulvfolk udfører gulvarbejde i hele Danmark og med mange glade kunder og en lang række af veludførte opgaver bag os kan I trygt vælge os til afslibning af jeres trægulve.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Mange grunde til at vælge GulvKanonen

GulvKanonen er et landsdækkende gulvfirma med mere end 10 års erfaring fra gulvbranchen. Vores tusindvis af veludførte opgaver har givet os en masse erfaring og ekspertise, men også en høj tilfredshedsscore på Trustpilot, der skyldes mange positive anmeldelser af os og vores udførte arbejde. Det ser vi som et kvalitetsstempel af vores arebjde og en garanti for godt håndværk.

Der er mange grunde til at vælge GulvKanonen som leverandør af gulvafslibning – det gælder uanset om opgaven omhandler slibning af gulve til boligforeninger, virksomheder eller institutioner:

  • 10+ års erfaring fra gulvbranchen
  • Professionelt gulvarbejde med 3 års garanti
  • Stabil leverandør med erfarne gulvfolk
  • Professionelt udstyr og materialer i bedste kvalitet
  • Gulvydelser, der tilpasses til jeres ønsker og behov

Hos GulvKanonen vægter vi god kommunikation og et godt samarbejde højt. Når trægulvene i mange boliger skal renoveres på én gang, eller et stort halgulv på hundredvis af kvadratmeter skal afslibes, er et stabilt gulvfirma med dygtige folk og professionelt udstyr et vigtigt skridt på vejen mod de bedste resultater. Det er et fokus på kundens ønsker og behov helt sikkert også.

Gulvafslibning til boligforeninger

Som et professionelt gulvfirma med mere end 10 års erfaring har vi den nødvendige erfaring og ekspertise til at levere flot og holdbart gulvarbejde i hele landet. Og det hele kan gøres på professionel, fleksibel og kvalitetesbevidst vis, der koordineres med andre håndværkere og overholder tidsplanen.

Vi tilbyder blandt andet gulvafslibning til boligforeninger, hvor der kan være stor udskiftning af beboere og dermed også hyppig renovering af trægulvene i foreningernes mange boliger. Vi har stor erfaring med gulvafslibning i lejligheder, villaer, rækkehuse og andre boligtyper og ved derfor, hvad det kræver for at skabe de rette resultater, så boligerne hurtigt kan stå klar til nye beboere.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vælg et professionelt og stabilt samarbejde

Har din boligforening, virksomhed eller institution brug for et professionelt og stabilt gulvfirma, der kan sikre jer flotte, slidstærke og holdbare trægulve, så er GulvKanonen det ideelle valg.

Med over 10 års erfaring, dygtige gulvfolk og mange udførte opgaver bag os har vi kompetencerne til at levere professionelt gulvarbejde til gode priser, der naturligvis passer til jeres ønsker og behov. Og vi gør det i hele landet.

Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer – både med mindre opgaver eller hvis I har interesse i et fast samarbejde. Vi fortæller gerne mere om vores erfaring og forskellige kompetenceområder og giver også gerne et uforpligtende tilbud.