• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Esbjerg

Erfarne folk er garanti for flotte gulve

Dit hjem fortjener at se flot og indbydende ud. Derfor er det ærgerligt at have et gammelt trægulv med hakker, ridser, pletter eller misfarvninger, som både du og andre tydeligt kan fornemme har set bedre tider. Men hjælpen er ikke langt væk.

GulvKanonen tilbyder professionel slibning af trægulve, der skaber flotte resultater med stor slidstyrke og holdbarhed. Og det er, hvad dine gulve fortjener. Vi udfører gulvafslibning i Esbjerg og resten af Danmark, hvilket vi har gjort i mere end 10 år. Derfor kan du trygt regne med, at du inden for tid igen vil kunne nyde synet af et smukt og stærkt trægulv.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Stor tilfredshed med vores arbejde

GulvKanonen har mere end 10 års erfaring fra gulvbranchen. Vi har derfor hjulpet en lang række danskere med små og store opgaver inden for afhøvling, slibning og efterbehandling af gulve. Af den grund har vi også fået mange glade kunder og positive anmeldelser på Trustpilot, hvilket vi ser som et klart udtryk for glæden ved vores arbejde og serviceniveau.

Vores dygtige gulvfolks evner er en sikkerhed for dig, når du skal bruge gulvafslibning i Esbjerg eller et andet sted i landet. Men der er også mange andre fordele ved at få hjælp af os:

 • Større tryghed for veludført håndværk
 • Høj kvalitet med 3 års garanti
 • 10+ års erfaring med gulvafslibning
 • Professionelle maskiner og materialer i bedste kvalitet
 • Rådgivning med fokus på dine ønsker og behov

Som du kan se er der en masse værdi og sikkerhed i at vælge os. Og netop trygheden mener vi er vigtig. Derfor gør vi meget for at sikre, at du føler, du får kompetent hjælp og rådgivning i forbindelse med din opgave.

Værdifuld rådgivning og godt gulvarbejde

GulvKanonen tilbyder landsdækkende gulvservice og –ydelser. Vi udfører gulvafslibning i Esbjerg og mange andre steder i Jylland. Med mange dygtige håndværkere i flere lokale afdelinger kan vi hurtigt være til rådighed og begynde på en gulvslibning. Fleksibiliteten og tilgængeligheden ser vi derfor som et rigtig godt kort at have på hånden.

Vores udførte arbejde er selvfølgelig noget, vi går meget op i. Høj kvalitet er trods alt et stensikkert krav for både vores kunder og os selv. Vi ønsker dog også at give dig og andre kunder god rådgivning med på vejen. Derfor hjælper vi f.eks. med vejledning til valget af efterbehandling eller giver tips og råd om vedligeholdelse af dine gulve. Alt dette giver dig mere værdi for pengene.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp fra dygtige gulvfolk

Hos GulvKanonen har vi styr på tingene. Det viser sig også i det udførte arbejde, og de mange glade kunder, som vi efterhånden har fået. Med mere end 10 år i faget er der da heller ingen tvivl om, at vi er specialister med forstand på trægulve.

Så skal du bruge professionelle folk til din opgave i Esbjerg eller et andet sted i nærheden, så synes vi, du skal kontakte os. Vi fortæller gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Og vi kan også give dig et rigtig godt tilbud, der er skræddersyet til dine behov og dermed giver dig gulvarbejde til en god pris.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.