• +1000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Frejlev

Garanti for et flot og modstandsdygtigt trægulv

Er du ejeren af et trægulv, der tydeligvis har set bedre dage? Måske er det slidt og ikke særlig kønt efter mange års daglig brug? Uanset hvad årsagen er til, at du overvejer at få hjælp til gulvafslibning i Frejlev, så er det vigtigt, at du vælger et gulvfirma med både kompetencer og erfaring. Og det har GulvKanonen.

Vi er et gulvfirma med over 10 års erfaring og mange glade kunder fra hele Danmark. Fælles for dem alle er, at de har fået professionel gulvslibning udført af vores dygtige gulvmænd samt et flot trægulv og et mere indbydende hjem. Ønsker du det samme, kan du trygt kontakte .

 

 Få et uforpligtende tilbud

 

Mange fordele ved GulvKanonen

Når du skal have udført gulvafslibning i Frejlev eller omegn, er det naturligvis vigtigt, at du vælger et firma, du føler dig tryg og sikker ved. Og det vil du gøre med GulvKanonens dygtige folk ved din side. Der er nemlig mange grunde til, at du trygt kan vælge os til renovering af dine trægulve:

 • Vi har over 10 års erfaring med gulvafslibning
 • Vi bruger materialer i høj kvalitet og professionelt udstyr
 • Vi leverer flot gulvarbejde inkl. 3 års garanti
 • Vi giver dig et skræddersyet tilbud med en god pris

Der er altså mange fordele ved at kontakte GulvKanonen og få professionel hjælp til dine trægulve. Det er, hvad en masse andre kunder i Jylland og resten af landet også har oplevet.

Vælg et populært gulvfirma

Har du brug for et gulvfirma i Frejlev, er vi et rigtig godt valg. Ikke kun fordi vi leverer godt håndværk, der sikrer dig mange års glæde. Hos GulvKanonen får du nemlig også god rådgivning og brugbar vejledning med i pakken. Det gør vi for, at du kan føle dig mere tryg og sikker igennem hele processen – fra vi snakker om din opgave og dine ønsker til levering af det færdige resultat. Nogle af de ting vi kan hjælpe dig med er f.eks.:

 • Nødvendigheden af gulvafhøvling eller blot en afslibning
 • Valget af gulvets overfladebehandling, f.eks. lak eller lud
 • Effektive rengøringsrutiner, der er nemme at udføre

Hos GulvKanonen ser vi veludført gulvarbejde og god service som vejen til glade og tilfredse kunder. Derfor har vi også fulgt denne strategi i mange år, hvilket er tydeligt at se på anmeldelsessiden Trustpilot, hvor vi har en høj tilfredshedsscore og mange positive anmeldelser af os og vores udførte arbejde.

 

 Få et uforpligtende tilbud

 

Få et skræddersyet tilbud med stor værdi

Dit valg af gulvfirma handler ikke kun om at få et godt tilbud med en god pris på gulvslibning. God service, kompetent rådgivning og garanti på det udførte arbejde bør også være med i dit beslutningsgrundlag. Og alt dette får du, hvis du vælger GulvKanonen til at håndtere din gulvafslibning i Frejlev. Så kontakt os og få en uforpligtende snak om din opgave samt dine ønsker og behov. Vi står klar til at hjælpe dig inden for kort tid.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.