• +1000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Gentofte

Pust liv i hjemmet med gulvrenovering

En slibning af dit gulv giver en ny og frisk fornemmelse i hjemmet. Så udskift den gamle, slidte løsning og skab et helt nyt look, der passer perfekt til din smag. Takket være mere end ti års erfaring kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige look, så du får en endnu bedre følelse, når du træder ind ad døren derhjemme.

Vi har mere end 10 års erfaring fra branchen samt landsdækkende gulvservice og hjælper derfor også med professionel gulvafslibning i Gentofte eller andre steder på Sjælland.

Gulvkanonen er et professionelt gulvfirma med stor erfaring og mange glade kunder. Vi kan vores håndværk og er specialister inden for gulvrenovering. Derfor får du den bedste rådgivning og service, når du vælger os til at hjælpe dig med slibning og behandling af dine trægulve.

 

Få et uforpligtigende tilbud

 

Kompetente og stolte fagfolk

Gulvkanonen er et erfarent gulvfirma, der leverer professionel gulvafslibning i Gentofte, men også på landsdækkende basis. Vi lytter til dine ønsker og behov, så du altid får det bedste resultat. Er du i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til dig og dit behov, kan vi uden problemer guide dig på vej med vores ekspertise og erfaring.

Med mere end 10 års erfaring er vi blevet eksperter i renovering af gulve. Faktisk er vi så sikre på vores kompetencer og håndværk, at vi giver følgende services, når du vælger Gulvkanonen til dit nye gulvprojekt:

 • Høj kvalitet med 3 års garanti
 • Personlig rådgivning til dit behov
 • Et gratis og uforpligtigende tilbud

Solid vejledning i hele forløbet

Uanset hvilken type projekt du ønsker, er du altid i gode hænder hos GulvKanonen. Vi står klar fra første skridt i processen med både vejledning og rådgivning og er altid klar til at svare på dine spørgsmål. Vi hjælper f.eks. vores kunder med valget af eftebehandling samt vejledning til at vask af deres gulve. Uanset hvad sørger vi for, at din gulvrenovering både kommer godt fra start og trygt i land.

Du kan møde GulvKanonens dygtige medarbejdere i hele landet, hvor vores uddannede gulvfolk står klar til at hjælpe dig. Uanset om du får hjælp af vores folk i Gentofte eller andre byer på Sjælland, vil du møde kompetent rådgivning hver eneste gang. Så kontakt os og lad os hjælpe dig med din næste gulvbehandling, som både dig og hjemmet vil nyde godt af i mange år.

 

Få et uforpligtigende tilbud

 

Gør brug af kompetente gulvfolk

Søger du et kompetent gulvfirma, som kan hjælpe dig med gulvafslibning i Gentofte eller andre byer på Sjælland? Så er Gulvkanonen det oplagte valg. Hos os får du gulvafslibning i høj kvalitet til fornuftige priser, der er til at betale. Vi er altid klar til at finde den bedste løsning til dig og dit hjem.

Tag kontakt til os og få et gratis og uforpligtigende tilbud på gulvafhøvling, der matcher dine ønsker og behov på bedste vis. Vores mange tilfredse kunder på Trustpilot er beviset for, at vi leverer de ønskede resultater – hver gang. Skal du være den næste tilfredse kunde?

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.