• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Gladsaxe

Genopfrisk dine trægulve

Giv nyt liv til dine slidte, falmede trægulve ved at vælge GulvKanonen til din gulvrenovering. Vi udfører gulvafhøvling og gulvafslibning i Gladsaxe og omegn. Vælger du os, kan du være sikker på, at du får både fornuftige priser og professionel udførelse.

Når du skal have et nyt gulv, er det vigtigt, at opgaven løses af et professionelt gulvfirma, så gulvenes høje kvalitet varer ved i mange år. Vores fagfolk anvender branchens bedste maskiner og med mere end 10 års erfaring, kan vi altid byde ind med vejledning til, hvordan din drøm realiseres på den bedst mulige måde.

Har du lyst til at få et uforpligtigende tilbud? Kontakt os og lad os sammen se på, hvilken løsning der kan skræddersyes til dig og dit hjem.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi klarer opgaver i alle størrelser

GulvKanonen er et landsdækkende gulvfirma med over 10 års erfaring fra gulvbranchen. Vi udfører blandt andet gulvafhøvling og gulvafslibning i Gladsaxe, men også på resten af Sjælland. Vores faguddannede folk har erfaring med al slags gulvrenovering. Derfor giver vi hele tre års garanti på vores ydelser. Det gør vi for at sikre, at du får glæde af resultatet i mange år frem.

Måske er du i tvivl, om det vil være bedst med efterbehandling med olie, sæbe, lak eller lud. Bare rolig. Vores uddannede fagfolk er altid i stand til at rådgive dig om, hvilken løsning der vil være bedst i forhold til dine ønsker. Hvem ved, måske får du endda inspiration til helt nye og spændende muligheder!

Flere ydelser, altid samme høje kvalitet

GulvKanonen er landsdækkende eksperter inden for gulvbehandling. Derfor kan vi også løse netop din opgave, hvad enten det er gulvafhøvling eller gulvafslibning i Gladsaxe, Herlev, Gentofte eller et helt fjerde sted på Sjælland. Med andre ord lader vi os ikke begrænse af hverken geografi eller opgavetype.

Vores håndværk består af flere forskellige ydelser, som sikrer dig flotte resultater, der holder i mange år. Vi kan for eksempel udføre:

 • Gulvafslibning
 • Gulvafhøvling
 • Efterbehandling med olie, lak, lud eller sæbe
 • Afslibning af trapper, bordplader eller terrasser

Inden vi begynder på opgaven, tilbyder vi at bidrage med råd, inspiration og vejledning, så du får det bedste resultat. Så får du endnu mere værdi for pengene.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Tag kontakt og få et godt tilbud!

Inden vi går i gang med en opgave, har vi stort fokus på at definere dine behov og ønsker bedst muligt for at sikre, at du bliver så tilfreds som muligt. Uanset om du har brug for råd, inspiration og vejledning til dit projekt, eller om du står klar med en konkret opgave til os, kan vi også give dig et gratis og uforpligtigende tilbud.

Dit tilbud er naturligvis både skræddersyet og tilpasset dine ønsker. Ligeledes er vores priser på et niveau, hvor alle kan være med. På denne måde sikrer vi nemlig, at du kan blive én af vores mange tilfredse kunder. Vores høje tilfredshedsscore på Trustpilot vidner nemlig om, at vi kan vores kram. Så kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med netop dit drømmeprojekt!

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.