• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Glostrup

Lokal gulvafsliber– Gulvarbejde i bedste kvalitet

Med professionelle gulvydelser, som afhøvling og afslibning af gulve, kan din bolig få tilført nyt liv og se mere indbydende ud. Det er både en fordel, hvis du går med salgstanker, men også bare, hvis du ønsker at gøre noget godt for din bolig og dig selv.

Skal du bruge gulvafhøvling eller gulvafslibning i Glostrup, er valget af et professionelt gulvfirma en klog beslutning – på den måde slipper du for mange af de bekymringer og udforudsete problemer, der typisk opstår, hvis du selv skal stå for opgaven.

Et gulvfirma med en solid kombination af erfaring og kompetencer kan skabe de bedste resultater med udgangspunkt i netop din opgave og dit behov.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionelle og erfarne fagfolk

GulvKanonen er et professionelt gulvfirma, og derfor bruger vi også kun uddannede fagfolk, der har de rette kompetencer og erfaring med de opgaver, vi tilbyder vores kunder. Det er din garanti for, at det arbejde vi laver udføres på bedste vis og med det flotteste resultat til følge.

Hos GulvKanonen tilbyder vi at udføre:

Gennem årene har vi hjulpet mange kunder med små og store opgaver inden for gulvarbejde. Hver gang har vi udført opgaven efter kundens ønsker og skabt optimale løsninger, der både har gjort kunderne og os glade og tilfredse.

Vi kommer dog også gerne med vores vurdering af opgaven, og kan vi bidrage med idéer, der kan skabe endnu flottere og bedre løsninger, gør vi gerne det. Vores ønske er nemlig, at du får det bedste resultat.

Gulvarbejde i Glostrup og resten af København

Hos GulvKanonen tilbyder vi udførelse af alle vores ydelser i hele Storkøbenhavn. Så skal du bruge gulvafslibning i Glostrup eller et andet sted i hovedstaden, er vi klar til at hjælpe dig.

Vores mål er at levere den bedste gulvservice i Glostrup. Det gør vi ved at udføre gulvarbejde i den bedste kvalitet og skabe flotte resultater hos vores kunder. Udover vores professionelle tilgang og faglige stolthed, går vi dog også meget op i at give vores kunder en god service. Vi mener nemlig, at en positiv tilgang gør opgaverne nemmere at udføre og skaber endnu bedre resultater.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kompetent rådgivning og hjælp

Hos GulvKanonen er vi specialister i gulvarbejde. Derfor kan vi både tilbyde kompetent rådgivning og bidrage med inspiration i forbindelse med dit projekt. Så uanset hvad dine ønsker og dit behov er i forhold til professionelle gulvydelser, så kan vi hjælpe dig og få dig i mål med din opgave.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder, og hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til din opgave. Ring til os på 71969191 eller skriv til info@gulvkanonen.dk.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.