• +150 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Frederiksberg

Professionel og detaljeorienteret gulvafslibning på Frederiksberg

Hos Gulvkanonen har vi mange tilfredse kunder på Frederiksberg, og vi vil gerne have endnu flere. Bor du på Frederiksberg, og trænger dine gulve til en opdatering? Vi udfører gulvafhøvling, gulvafslibning samt efterbehandling af trægulve, og vi gør det til en skarp pris med fokus på kvalitet og god service.

Kan en lav pris gå hånd i hånd med høj kvalitet og god service, spørger du måske dig selv. Svaret er “Ja”. Hos Gulvkanonen har vi en række lokalkendte gulvslibere på Frederiksberg, der formår at prissætte en opgave korrekt og ikke mindst udføre den til tiden. Stor præcision og høj effektivitet betyder, at vi kan tilbyde lave priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Samtidig har vi mulighed for at være fleksible i planlægningen, så du kan få din gulvafslibning til at passe ind i din dagligdag.

Få et uforpligtende tilbud

Gulvafhøvling eller gulvafslibning – hvad skal du vælge?

Det helt store spørgsmål er altid, om gulvene trænger til en afhøvling eller en afslibning. Vi kan berolige dig med, at en gulvafslibning er rigeligt i langt de fleste tilfælde, så medmindre du har overtaget et gammelt fernisgulv eller dine planker har massive skader, så kan du sandsynligvis puste liv i gulvet ved hjælp af en slibning.

Er du i tvivl, så sender vi gerne en erfaren gulvsliber til din adresse på Frederiksberg. Sammen kan I gennemgå standen på dine nuværende gulve samt dine ønsker til efterbehandling, og derefter kan vi udarbejde et tilbud, der er rettet specifikt mod din opgave.

Er efterbehandling nødvendig?

Kan du godt lide det helt rå og naturlige udtryk, som plankerne får, når de lige er blevet slebet? Så er du garanteret ikke meget for at give dem en efterbehandling. Det er desværre nødvendigt, da træet ellers vil blive slidt, plettet og beskidt i løbet af få dage, fordi det ubehandlede træ suger til sig af alt, hvad der lander på det.

Der er forskellige muligheder for efterbehandling, og du kan sagtens vælge en løsning, der efterlader gulvet med et naturligt udseende.

Sæbebehandling er den mest populære teknik, hvis du ønsker et naturligt udseende. Her bibeholder du træets egen farve, men til gengæld går du på kompromis med slidstyrken og rengøringsvenligheden, ligesom du skal efterbehandle med jævne mellemrum for at opretholde gulvets styrke.

Lakering giver plankerne en mørkere tone, men det behøver ikke nødvendigvis at være lakeret med glans. Du kan vælge mellem mat lak, halvmat lak og blank lak. Lakken giver den højeste slidstyrke og rengøringsvenlighed, men det er til gengæld ikke muligt at reparere slag i lakken.

Oliering er en anden populær teknik, der ligesom lakken giver gulvet en mørkere og varmere nuance, medmindre du vælger hvid olie. Her får du også høj slidstyrke, stor rengøringsvenlighed og minimalt vedligehold. Desuden vil det ofte være muligt at udføre små reparationer i gulvet, hvis det får slag eller hakker.

Hvad er prisen for en gulvafslibning på Frederiksberg?

Uanset om du bor på Frederiksberg, et andet sted på Sjælland eller om du bor på Fyn, så har vi ingen standardpriser på gulvafslibning hos Gulvkanonen. Det skyldes, at alle opgaver er forskellige, og vi ønsker at kunden skal betale lige præcis dét, det koster at få sat gulvet i stand – og ikke en krone mere.

Ved at udarbejde personlige tilbud på vores services, får vi mulighed for at tilbyde skarpe og lave priser, uden at vi skal gå på kompromis med udførelsen af vores arbejde. Det er gratis og uforpligtende at modtage et tilbud, og du binder dig ikke til noget.

Kontakt os gerne i dag, hvis du ønsker at få et tilbud på dit projekt. Vi glæder os til at få endnu flere tilfredse kunder.

Gulvkanonen – din lokale gulvsliber