• +150 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Roskilde

På udkig efter en professionel gulvafslibning i Roskilde?

Så er du kommet til rette sted! Gulvkanonen udfører gulvafhøvling, gulvafslibning og efterbehandling af trægulve, og som eksperter på området arbejder vi med alle træsorter og alle former for efterbehandling – og så kører vi naturligvis ud i hele Roskilde.

Er du nysgerrig på, hvem vi er, så læs med her. Du vil blive klogere på en af Danmarks førende gulvfirmaer, og forhåbentlig vil du blive vores næste tilfredse kunde.

Få et uforpligtende tilbud

Vi har slebet gulve i mange år

Det er ikke nyt for os at slibe gulve. I mange år har vi renoveret gulve i Roskilde såvel som på resten af Sjælland, og vi tør derfor godt kalde os gulveksperter. Vores gulvslibere er uddannet inden for branchen, de har alle øje for detaljen og de sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. Hver gang.

Vores base ligger i Ballerup, men vi kører hellere end gerne til Roskilde, hvor vi allerede har udført en lang række opgaver for vores faste kunder. Ingen opgave er for stor til os, ligesom ingen opgave er for lille, og du skal ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Gulvafslibning – hvad indebærer det?

Når du bestiller en gulvafslibning hos Gulvkanonen, så er det sandsynligvis fordi, dine gulve trænger til en kærlig hånd. Vi sliber den gamle efterbehandling væk, fjerner små ridser og ujævnheder og sørger for at mørke aftegninger og pletter forsvinder. Når afslibningen er afsluttet, efterbehandler vi gulvet ud fra dine ønsker, så du får et gulv, der er så godt som nyt.

Selve slibningen tager 1-2 dage afhængigt af antallet af kvadratmeter, og derefter skal vi yderligere bruge en dag på at efterbehandle. Når arbejdet er færdigt, må gulvene ikke betrædes i de første 8 timer, ligesom du skal vente op til 24 timer med at flytte dine møbler tilbage på plads.

I Roskilde har vi mulighed for at lave fleksible aftaler på gulvafslibning, så du kan få det hele til at gå op. Vi kan komme over flere dage, ligesom vi kan være behjælpelige med at flytte møbler fra et rum til et andet.

Prisen på en gulvafslibning i Roskilde…

… adskiller sig ikke fra prisen andre steder i landet. Men hos Gulvkanonen har vi ingen standardpriser, og derfor kan vi ikke give dig en fast pris her på siden. Til gengæld er du mere end velkommen til at kontakte os, og få et gratis og uforpligtende tilbud, ligesom du kan finde en indikation på prisen ved at læse vores priseksempler på forsiden.

Den primære grund til, at vi ikke arbejder med faste priser, er, at vi ikke ønsker, at du skal betale hverken for meget eller for lidt for din gulvafslibning. Når vi udarbejder et personligt tilbud, så har vi mulighed for at kigge på de enkelte detaljer i den givne bolig, ligesom vi kan tage højde for specifikke komplikationer eller særlige ønsker til efterbehandling. På den måde kan vi ramme den præcise pris, og vi kan yde den bedste service hver gang.

Fokus på kvalitet og lave priser

Hos Gulvkanonen er kunderne i centrum. Det er deres tilfredshed, der giver smør på vores brød, og derfor arbejder vi naturligvis med fokus på høj kvalitet, god service og lave priser; vi har nemlig erfaret, at det giver meget tilfredse kunder.

Bor du i Roskilde, og vil du give dit slidte trægulv den behandling, det fortjener? Giv os et ring eller send en mail, så vender vi hurtigt tilbage med en pris på din renovering. Det er enkelt, effektivt og ikke mindst gratis, og du binder dig ikke til noget ved at spørge.

Kontakt os gerne i dag, så vi kan byde velkommen til endnu en tilfreds kunde.

Gulvkanonen – din lokale gulvsliber