• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Haderslev

Mere end 10 års erfaring sikrer gode resultater

Skal du have udført gulvafhøvling eller gulvafslibning i Haderslev eller omegn, er valget af det rette gulvfirma vigtigt. Vælger du et firma uden erfaring og de rette kompetencer, risikerer du, at din drøm om at få flotte gulve og skabe et mere indbydende indtryk ikke opfyldes. Og det vil både være ærgerligt, men også en bekostelig affære. Derfor er det vigtigt at vælge et godt gulvfirma i første omgang.

GulvKanonen er et landsdækkende gulvfirma, der har over 10 års erfaring med professionelt gulvarbejde. Vi har hjulpet mange kunder i hele Danmark med at få flotte og holdbare trægulve, og vores miks af ekspertise og erfaring er med til at give dig det bedste resultat, som du kan få glæde af i mange år.

Få et uforpligtende tilbud

Professionelle gulvydelser i Haderslev og omegn

Hos GulvKanonen er vi meget fokuserede på at give vores kunder den bedste service og de bedste resultater. Med uddannede fagfolk, der bruger materialer i høj kvalitet og professionelt udstyr, er der garanti for gulvarbejde i topkvalitet.

Vi udfører både gulvafhøvling og gulvafslibning i Haderslev, men kan også hjælpe med opgaver andre steder i lokalområdet, f.eks. Vojens eller Christiansfeld.

Flere gulvydelser der skaber flotte resultater

Hos GulvKanonen kan du vælge mellem flere forskellige gulvydelser, der alle har tre års garanti:

Præcis hvilke ydelser der kræves til din opgave afhænger af dit behov og dine trægulves stand. Den optimale løsning er, at vi besøger dig og vurderer opgaven, så vi sammen kan finde den løsning, der passer bedst til dine ønsker.

Skal du f.eks. vælge afhøvling eller afslibning af dine trægulve? Og hvad med valget af efterbehandling – skal du vælge lak, lud eller noget helt tredje? Alle disse faktorer har stor betydning for trægulvenes endelige udtryk, og det er her, vi kan hjælpe dig med at vælge den bedste løsning i forhold til dine ønsker og behov.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi ønsker at give alle vores kunder god service, så de føler, at GulvKanonen er det rette valg. Vi kan bidrage med kompetent rådgivning eller god inspiration til din opgave, og vi kan selvfølgelig også udføre arbejdet, så du får de flotte trægulve, du ønsker.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Og ønsker du et gratis og helt uforpligtende tilbud på gulvarbejde i eller omkring Haderslev, er det bestemt også muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.