• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Hillerød

Lokalt gulvfirma i Hillerød – Flotte resultater i bedste kvalitet

Hvis du overvejer at sælge din bolig, eller bare ønsker, at dit hjem får et nyt og mere indbydende udseende, så kan et professionelt gulvfirma gøre underværker for dig. Med de rette kompetencer og en stor erfaring inden for gulvarbejde kan et professionelt gulvfirma skabe de resultater, du forventer.

Ønsker du hjælp til afhøvling og afslibning af gulve i Hillerød eller omegn, bør du vælge den bedste gulvsliber i Hillerød. Det er nemlig med til at give dig en garanti for godt håndværk fra en lokal fagmand.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Stort udvalg af professionelle gulvydelser

Hos GulvKanonen tilbyder vi dig en bred række af gulvydelser, der kan give dine gulve nyt liv, så de fremstår flotte og mere indbydende.

Vi bruger kun uddannede fagfolk, der har erfaring med gulvarbejde og de rette kompetencer, så de kan udføre din opgave bedst muligt. Vi tilbyder blandt andet følgende ydelser:

Nogle gange kan der være brug for flere ydelser ved samme opgave, men det er noget, vi selvfølgelig diskuterer med dig, så vi sammen kan finde den optimale løsning. I første omgang er det bedste, at vi kommer ud og besøger dig, så vi kan vurdere gulvene og give dig et konkret bud på, hvad der bør udføres.

Hillerøds bedste gulvservice

Vores ønske er at være det bedste gulvfirma i Hillerød, hvilket vi forsøger at være ved hjælp af professionelt udført gulvarbejde, faglig stolthed og god service. Vores mange kunder har da også været glade og tilfredse med det arbejde, vi har udført for dem.

Når vi udfører gulvafslibning i Nordsjælland, f.eks. i Hillerød eller Frederikssund, så er vores vigtigste opgave, at du får det optimale resultat, der passer til dine ønsker og dit behov.

Få et tilbud på din opgave

Hvis du ønsker gulvafhøvling eller gulvafslibning i Hillerød eller et andet sted i Nordsjælland, så kan vi hjælpe dig til at få præcis det resultat, du ønsker. Vores mål er, at du får flotte gulve i den bedste kvalitet, der gør dit hjem endnu mere indbydende.

Ring til os på 71969191 eller skriv til info@gulvkanonen.dk, så du kan få et gratis tilbud på gulvafslibning i Hillerød eller en af vores andre professionelle gulvydelser.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.