• +1000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Højbjerg

Gulvfirma med mange års erfaring

Et slidt trægulv gør sjældent noget godt for en bolig – derfor kan en gulvafslibning være med til at gøre dit hjem mere indbydende og behageligt at opholde sig i.

Med hjælp fra et professionelt gulvfirma kan du trygt stole på, at du får en veludført afslibning af dine trægulve, så de beholder deres flotte udseende og store styrke i mange år. Og netop brugen af kompetente fagfolk er vigtigt, hvis du mener, at et flot trægulv har stor indflydelse på det samlede udtryk i din bolig.

Har du brug for gulvafslibning i Højbjerg eller omegn, er det bestemt værd at få hjælp fra GulvKanonen. Vi har mange års erfaring og mange glade kunder i bagagen, hvilket er din garanti for et rigtig godt resultat.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Flotte og holdbare gulvydelser

Hos GulvKanonen tilbyder vi flere forskellige gulvydelser, der alle har tre års garanti og udføres af fagfolk med mange års erfaring:

 • Afhøvling eller slibning af gulv
 • Afslibning af trapper, bordplader og træterrasser
 • Efterbehandling af trægulve

Kvalitet er ikke noget vi går ned på – vores ønske er nemlig, at du får det optimale resultat, som du kan få glæde af i mange år. Derfor bruger vi uddannede gulvfolk til alle vores opgaver. Professionelle maskiner og materialer er samtidig med til at sikre, at vi går fra opgaven med vished om, at vi har gjort vores arbejde på bedste vis.

Når vi udfører vores gulvarbejde, er det i de fleste tilfælde bedst, hvis vi kan besigtige dine trægulve, inden opgaven startes. På den måde kan vi få klarhed om dine konkrete ønsker og behov, så alt er afklaret fra start. Det giver samtidig dig det bedste resultat.

Veludført gulvafslibning i Højbjerg

GulvKanonen er et landsdækkende gulvfirma, der har hjulpet kunder overalt i Danmark. Vi har flere lokale afdelinger, så vi hurtigt og nemt kan hjælpe til, når der er brug for professionelt gulvarbejde.

Mangler du et kompetent gulvfirma i Højbjerg eller andre steder i Øst- og Midtjylland, kan vi helt sikkert hjælpe. Vores miks af erfarne gulvfolk, indgående kendskab til gulvbranchen og brugen af det bedste udstyr er med til at sikre dig et flot trægulv, der holder i mange år – og du slipper samtidig for en masse bekymringer, som kunne opstå, hvis du selv skulle stå for opgaven.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakt os og få professionel hjælp

Hos GulvKanonen har vi en faglig stolthed, som vi værner meget om. Derfor får du heller ikke halve løsninger og gulvarbejde, der tydeligvis ikke er udført korrekt.

Vi går meget op i at levere høj kvalitet i alt vores arbejde, så du som kunde bliver glad og tilfreds for at have valgt GulvKanonen. Det gælder også for vores serviceniveau, så har du spørgsmål til rengøring og vedligeholdelse eller valg af efterbehandling, er det naturligvis også noget, vi hjælper med.

Kontakt os, hvis du spørgsmål til vores ydelser eller få et gratis tilbud på gulvafslibning i Højbjerg. Vi sørger selvfølgelig for, at dit tilbud passer til dit behov, så du ikke betaler for mere, end du har brug for.

 

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.