• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Hvidovre

Gulvafslibning Hvidovre – Lokale fagfolk og høj kvalitet

Har du et trægulv, der trænger til nyt liv og et flottere udseende, kan afhøvling eller afslibning være en rigtig god beslutning. Det kan nemlig gøre dine gulve pæne igen, så dit hjem ser mere indbydende ud. Tilstanden og udseendet på dine gulve er nemlig noget mange lægger mærke til som det første, når de betræder gulvene i dit hjem. Og går du med salgstanker, kan gulvarbejde i høj kvalitet gøre din bolig endnu mere attraktiv.

Skal du bruge hjælp til gulvafhøvling eller gulvafslibning i Hvidovre, er et professionelt gulvfirma den bedste løsning. Så får du garanti for godt håndværk, og slipper for de mange bekymringer, der kan opstå ved et projekt som dette.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionelt gulvfirma sikrer godt håndværk

Hos GulvKanonen udfører vi gulvarbejde i høj kvalitet, der giver dig flotte gulve og stor tilfredshed. Det garanterer vi, da vi kun bruger uddannede fagfolk med erfaring inden for de opgaver, de udfører.

Vi har hjulpet mange kunder med små og store opgaver. Derfor har vi også den rette kombination af erfaring og kompetencer til at udføre professionelt gulvarbejde for dig. Hos GulvKanonen tilbyder vi følgende ydelser:

Nogle gange kan én af vores ydelser være rigeligt, men i de fleste tilfælde har dine gulve brug for både afhøvling eller afslibning samt korrekt efterbehandling. Det sikrer dine gulve et flot og holdbart resultat, som du derfor kan få glæde af i mange år.

Men hvad du og dine gulve præcist har brug for kan være svært at vide på forhånd, og derfor er det bedste, at vi sammen finder den optimale løsning til dig ud fra dine ønsker og dine gulves nuværende tilstand. I sidste ende ønsker vi at hjælpe dig bedst muligt og på den måde tilbyde den bedste gulvservice i Hvidovre.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakt os og få et gratis tilbud

Hvis du står med en konkret opgave, der inkluderer slibning eller gulvafhøvling i Hvidovre, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi bidrager gerne med rådgivning og inspiration, og udfører selvfølgelig også gerne hele opgaven for dig, så du igen kan få flotte og indbydende gulve i dit hjem.

Ring til os på 71969191 eller send en mail til info@gulvkanonen.dk. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud på afhøvling eller gulvafslibning i Hvidovre eller omegn, der er skræddersyet til netop din opgave.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.