• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Kjellerup

Giv dit trægulv nyt liv

Et flot trægulv har et positivt præg på enhver bolig. Men det kan ikke siges om et slidt og grimt gulv, der tydeligvis bærer præg af mange års daglig slitage. Det kan en slibning dog rette noget så gevaldigt op på. Med hjælp fra gulvfirmaet GulvKanonen kan du få udført en professionel gulvafslibning i Kjellerup eller omegn, der får dit trægulv til at se smukt og sundt ud. Det kræver ikke andet end, at du kontakter os og får en snak om din gulvopgave – så sørger vores dygtige gulvspecialister for, at dit trægulv vil se ud som nyt igen.

 

 Få et uforpligtende tilbud

 

Garanti for godt og professionelt håndværk

Med GulvKanonen som dit gulvfirma i Kjellerup får du et 100 % positivt resultat i form af et flot, nyslebet trægulv. Og med hjælp fra GulvKanonens dygtige og erfarne gulvfolk holder dit gulv sig flot og stærkt i mange år.

Når du vælger os til din gulvopgave, kan du se frem til at få godt håndværk til en god pris, der ikke ødelægger dit budget. Det er bl.a. sådan, vi har fået mange glade kunder i hele Jylland og resten af landet. Men der er også andre gode grunde til at vælge os til renoveringe af dine slidte gulve:

 • Dygtige gulvfolk og over 10 års erfaring fra branchen
 • Materialer i bedste kvalitet og professionelle slibemaskiner
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Et godt, skræddersyet tilbud med en god pris

Som du kan se er der flere grunde til at vælge os. Den oplevelse har mange andre danskere også haft, hvilket har gjort, at GulvKanonen har en høj tilfredshedsscore på anmeldelsessiden Trustpilot. Her har vi mange flotte anmeldelser og bedømmelser af os og vores udførte gulvarbejde. Vi er altså garanti for et flot og holdbart resultat.

Slip for bekymringer og problemer

Når du vælger GulvKanonen til at klare din gulvafslibning i Kjellerup, slipper du for selv at stå med opgaven. Det betyder også, at du slipper for uforudsete udgifter og de mange bekymringer, som kan opstå undervejs i en slibeproces.

Med os ved din side får du også god rådgivning og vejledning på en række områder. Har du brug for input til valg af den rette efterbehandling, hjælper vi gerne. Og ønsker du tips til rengøring af dine nyslebne gulve, kan vi også klare dette. Du får altså godt håndværk og god rådgivning, når du vælger os.

 

 Få et uforpligtende tilbud

 

Få et godt tilbud på gulvafslibning i Kjellerup

Ønsker du et godt tilbud samt en god pris på slibningen af dine slidte trægulve? Det får du hos GulvKanonen. Og du får også garanti for et godt resultat med stor glæde til følge. Det er sådan, vi hjælper vores kunder, når de ønsker et flot trægulv. Så kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Så kvitterer vi med et godt, gratis tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe med din opgave.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.