• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Køge

Gulvafslibning Køge – Lokal partner med stor ekspertise

Skal du bruge gulvafslibning i Køge eller omegn, er det en rigtig god idé at overveje et professionelt gulvfirma. Brugen af en professionel fagmand, der både har erfaring og kompetencer inden for gulvarbejde, kan nemlig give dig optimale resultater.

Garantien for godt håndværk og et flot resultat er især vigtigt, hvis du går med salgstanker eller bare ønsker at give dit hjem en tiltrængt opdatering, så det fremstår endnu mere indbydende.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionelt gulvarbejde fra fagfolk

Hos GulvKanonen har vi stor erfaring med mange forskellige ydelser inden for gulvarbejde. Vi har hjulpet mange kunder med både små og store opgaver.

Fælles for alle projekter vi har udført har været, at vores kunder har fået et resultat, de har været begejstrede for. Og det er det vigtigste for os.

Hos GulvKanonen kan vi hjælpe dig med følgende opgaver:

Vi ønsker at tilbyde den bedste gulvservice i Køge, og derfor bruger vi kun uddannede fagfolk, der alle har erfaring i de opgaver, de har at gøre med. Det giver dig garanti for godt håndværk, der udføres af eksperter. Derfor kan du regne med gulvarbejde i høj kvalitet, så du får gulve, du bliver glad for i mange år.

Køges bedste gulvservice

Hos GulvKanonen får du gulvarbejde i høj kvalitet. Vi udfører både gulvafslibning og gulvafhøvling i Køge, men også på resten af Sjælland. Geografien skal nemlig ikke forhindre dig i at få udført gulvarbejde, der giver dig den løsning, du ønsker.

For at sikre, at du får den bedste løsning, og dine gulve får den bedste behandling, kommer vi gerne forbi og vurderer din opgave. Nogle gange opnås de bedste resultater nemlig med flere forskellige behandlinger, hvilket er nemmest at vurdere ved at se gulvene på egen hånd.

Vores ønske er, at du får den optimale løsning til dit behov, så du i sidste ende står med flotte gulve, du er meget glade for.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Gratis tilbud fra Køges bedste gulvservice

Hos GulvKanonen udfører vi gulvarbejde i høj kvalitet. Men vi bidrager også gerne med rådgivning og inspiration, så du får den bedste løsning til netop dit behov.

Mangler du en gulvsliber i Køge eller omegn, så kontakt os og hør mere om vores ydelser, og hvordan vi kan skabe flotte resultater hos dig. Ring på 71969191 eller skriv til info@gulvkanonen.dk. Så sender vi dig et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Køge, der er skræddersyet til din opgave.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.