• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Lemvig

Professionelt gulvfirma med mange glade kunder

Har dit trægulv set bedre tider efter mange års dagligt brug? Er det godt og grundigt slidt eller har været ude for uheld og skader? Uanset hvad der gør, at du har brug for gulvafslibning i Lemvig, så er hjælpen nær.

GulvKanonen er et landsdækkende gulvfirma med stor erfaring og mange glade kunder. Vi har hjulpet danskere i hele landet med at få flotte, nyslebede trægulve, der igen kan skabe glæde. For et smukt trægulv er bare med til at skabe et skønt og indbydende hjem.

 

 Få et uforpligtende tilbud

 

Mange grunde til at vælge os

Hos GulvKanonen har vi renoveret hundredvis af trægulve rundt omkring i Danmark. Resultatet heraf har været stor tilfredshed og glæde ved vores arbejde, hvilket også er tydeligt at se på vores tilfredshedsscore på Trustpilot. Med en topkarakter og mange flotte kundeudtalelser er vi glade for at vide, at vi har skabt glæde i så mange hjem. Men der er også andre grunde til at vælge GulvKanonen, hvis du har brug for et kompetent gulvfirma i Lemvig:

 • 10+ års erfaring med gulvafslibning
 • Dygtige gulvfolk og brug af professionelt udstyr
 • Gulvarbejde, der skræddersyes til dit behov
 • Høj kvalitet og værdifuld rådgivning
 • Tre års garanti på alt udført arbejde

Som du kan se er der mange grunde til at vælge GulvKanonen til din gulvopgave. Hos os kan du være sikker på høj kvalitet – og naturligvis til konkurrencedygtige priser, der giver værdi for pengene.

Godt håndværk og god rådgivning

Udover glæden ved flotte, nyslebede trægulve er det også skønt at få god rådgivning og nyttige tips med på vejen. Sådan er det også hos os.

Når du er kunde hos GulvKanonen, får du først og fremmest et smukt trægulv, som du vil få glæde af i mange år. Men du kan også få kompetent rådgivning og vejledning om en række forskellige ting som følgende:

 • Behovet for gulvafhøvling eller blot en gulvafslibning
 • Optimalt valg af efterbehandling til dit behov
 • Gode rutiner ift. rengøring og vedligeholdelse

Hos GulvKanonen møder du erfarne gulvfolk med stor ekspertise og professionelt udstyr. Det er sådan en kombination, der gør, at vi har kunne levere godt håndværk gang efter gang, når vi har hjulpet kunder med gulvafslibning i Jylland og resten af landet. Og det vil du også opleve, når du vælger os til din opgave med gulvafslibning i Lemvig.

 

 Få et uforpligtende tilbud

 

Få et godt, gratis tilbud på gulvafslibning

Hvis du er på jagt efter et kompetent og pålideligt gulvfirma, der kan hjælpe dig med gulvafslibning i Lemvig eller omegn, så er GulvKanonen et stærkt valg. Det mener mange af vores tidligere kunder i hvert fald, og derfor tøver vi heller ikke med at sige, at du kan forvente et rigtig godt og flot resultat af vores dygtige gulvfolk.

Kontakt os allerede i dag og få et gratis, skræddersyet tilbud, der matcher dine ønsker og behov. For du skal naturligvis have størst mulig værdi af din investering i et flot, nyslebet trægulv – og det får du i samarbejde med os.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.