• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Lyngby

Vælg erfaring og kompetencer

En gulvafslibning er ikke noget alle og enhver kan udføre. Skal du have udført gulvafslibning i Lyngby eller en anden by på Sjælland, er det vigtigt at bruge et professionelt gulvfirma, der har erfaring og kompetencer til at udføre arbejdet bedst muligt.

GulvKanonen er et dansk gulvfirma, der er specialister i slibning og efterbehandling af trægulve. Denne ekspertise er din garanti for godt håndværk, der er flot og holder i mange år. Så drop gør-det-selv-projektet og vælg i stedet at få hjælp af dygtige gulvfolk, der kan sit kram.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Fordelene er mange

Hos GulvKanonen møder du kun professionelle gulvfolk. Det gælder, uanset om din gulvopgave er enkel eller omfattende. En vigtig del for os i arbejdet hos vores kunder er nemlig, at de altid kan regne med høj kvalitet. Men der er også andre grunde til at få slebet dit gulv af et kompetent gulvfirma:

 • Færre uforudsete problemer
 • Brugbar rådgivning igennem hele forløbet
 • Erfarne gulvfolk med professionelle maskiner
 • Godt håndværk med 3 års garanti

Når du skal finde et gulvfirma, der kan klare din opgave med gulvafslibning i Lyngby, skal du naturligvis se på prisen. Men du skal også tænke over de mange fordele, der følger med ved at vælge et professionelt firma, som ikke laver andet end at slibe og efterbehandle gulve. Det kan være god rådgivning om valg af efterbehandling, korrekt rengøring og vedligeholdelse samt andre vigtige elementer, som har indflydelse på din oplevelse med gulvfirmaet, men så sandelig også med udbyttet af arbejdet.

Hos GulvKanonen går vi meget op i at levere god service og professionelt gulvarbejde, der skaber glæde. Og med en høj tilfredshedsscore hos Trustpilot kan du være sikker på, at vi kan levere et perfekt stykke arbejde til en god pris.

Solidt gulvarbejde til alle kunder

Med GulvKanonen ved din side kan vi hjælpe dig med din gulvopgave i Lyngby. Men vi står også til rådighed mange andre steder – både på Sjælland og i resten af Danmark. Som et landsdækkende gulvfirma har vi nemlig lokale afdelinger med dygtige gulvfolk, der hjælper til med slibning af gulve, trapper, terrrasser og bordplader. Så mulighederne for at gøre brug af vores kompetente folk er til stede, uanset hvor du bor. Det er service, som mange af vores kunder er meget glade for.

Udover at udføre gulvafhøvling og –afslibning i Lyngby og andre danske byer så gør vi også meget for at rådgive vores kunder. Det giver nemlig mere glæde af det udførte arbejde. Alt i alt er god service også noget, som du vil opleve, når du vælger GulvKanonen til din opgave.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et godt tilbud på gulvslibning

GulvKanonen har mere end 10 års erfaring fra gulvbranchen. Hvis du skal have udført gulvafslibning i Lyngby og ønsker at gøre brug af dygtige og erfarne gulvfolk, så er det altså GulvKanonen, du skal tage kontakt til. Vi står altid til rådighed og giver dig også gerne et godt tilbud, der er helt uforpligtende. Med det får du en god pris på gulvafslibning, der tager udgangspunkt i din konkrete opgave og dine ønsker. Og så er der endda tre års garanti på alt arbejde, hvilket er endnu en fordel for dig.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.