• +250 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Nordsjælland

Professionel gulvafslibning i hele Nordsjælland

Gulvkanonen kan med stolthed tilbyde gulvafslibning til favorable priser til boligejere i Nordsjælland. Såfremt gulvafslibning er en ydelse, som fanger din interesse, vil vi helt sikkert være den perfekte samarbejdspartner for dig.

Du kan på vores hjemmeside se og læse nogle af de mange guides og videoer, som vi har lavet om gulvafslibning og andre relaterede emner inden for gulvservice.

Gulvafslibning i Nordsjælland – Få en gratis vurdering

Du kan som privatperson eller virksomhedsrepræsentant fra Nordsjælland kontakte os, hvis du har brug for kompetent hjælp til at gøre nogle af dine største drømme til virkelighed. Er det din store drøm at få opfrisket dine gulve, så vil gulvafslibning i langt de fleste tilfælde være den oplagte løsning.

Er du interesseret i at få en gratis vurdering af dit projekt, så kan du med fordel kontakte os, så vi kan kigge nærmere på dit gulvprojekt. Du kan nemmest få en vurdering ved at henvende dig pr. telefon eller mail, men der er også mulighed for at aftale et personligt møde.

Din henvendelse vil blive behandlet inden for få hverdage, så du kan altså forvente et hurtigt og brugbart svar. Vi hjælper dig godt videre, uanset om du har spørgsmål eller blot er interesseret i at høre, hvad dit kommende gulvprojekt vil koste.

Få et uforpligtende tilbud

Læs vores mange gode kundeanmeldelser

Gulvkanonen har gennem tiden fået mange positive kundeanmeldelser, og disse anmeldelser kan du overveje at læse, hvis du endnu ikke er helt sikker på, hvilket gulvfirma du skal vælge. Der er mange gode grunde til at vælge os, da vi på mange parametre gør os positivt bemærket. Det er ikke mindst vores høje kvalitet, vores sublime kundeservice og vores konkurrencedygtige priser, som glæder vores kunder.

Alle kundeanmeldelser bliver skrevet og indsamlet på en ekstern hjemmeside, hvor du også kan tilføje en anmeldelse, hvis du vil ytre din mening om vores service. Har du læst nogle af vores mange kundeanmeldelser, og ønsker du at indlede et samarbejde, så kan du skrive eller ringe til os.

Gulvafslibning og efterbehandling

Gulvafslibning er vores helt store passion, men vi kan også tilbyde andre ydelser, som måske vil vække din interesse, hvis dit trægulv trænger til en kærlig hånd. Der er mange muligheder, når det kommer til at efterbehandle trægulv, og disse muligheder introducerer vi dig for på vores hjemmeside.

Få kompetent hjælp til at vurdere, hvorvidt dit trægulv har bedst af en oliebehandling, lakbehandling eller ludbehandling. Den ideelle efterbehandling afhænger nemlig af flere forskellige faktorer, hvorfor der ikke findes én slags efterbehandling, som passer til alle trægulve. Det er ikke desto mindre vigtigt, at afslebet gulv bliver efterbehandlet, så det er muligt at skabe det rigtige look og samtidig forlænge gulvets levetid.

Gulvafhøvling er også en af de ydelser, som vi kan tilbyde vores mange sjællandske kunder. Der er altså ingen grund til, at du i fremtiden skal bruge tid og energi på at arbejde med gulvafhøvling og gulvafslibning, da det er betydeligt nemmere at få kompetent hjælp til det.

Lad os finde en god løsning

Det er altid den enkelte kunde, som er i fokus, så vi vil naturligvis gøre vores bedste for at finde den perfekte løsning til dig. Det første skridt er at få klarlagt dine behov og ønsker, så vi har mulighed for at sammensætte et godt (og personligt) tilbud til dig.

Hvad koster gulvafslibning i Nordsjælland? Kontakt os og find ud af det allerede i dag. Vores aktuelle kontaktoplysninger og åbningstider vil altid fremgå af vores hjemmeside, hvor du i øvrigt også kan blive meget klogere på interessante emner – f.eks. gulvafhøvling, gulvafslibning, maling m.v.

Priseksempler

Her er 3 priseksempler på tidligere udførte gulvopgaver.
Ønsker du en skræddersyet pris på din opgave, så kontakt os og vi giver et uforpligtende tilbud.

Hvid mat lak

 • Afslibning af 30 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 4.500,- inkl. moms

Naturlig mat lak

 • Afslibning af 50 m2
 • Behandling med 3x natur mat lak
 • Inkl. 3 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 7.800,- inkl. moms

Hvid lud og hvid sæbe

 • Afslibning af 80 m2
 • Behandling med 1x hvid lud + hvid sæbe
 • Inkl. 4 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 11.500,- inkl. moms