• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Padborg

Trænger dit trægulv til fornyelse?

Har du længe tænkt, at dit trægulv godt kunne bruge til en tiltrængt renovering, så det igen kan fremstå flot, stærkt og sundt? Uanset om dit gulv har været udsat for et uheld eller blot er slidt efter flere års daglig brug, så kan et gulvfirma som GulvKanonen hjælpe dig, så du igen kan nyde synet af et flot trægulv. Vi udfører nemlig gulvafslibning i Padborg og omegn med garanti for et godt resultat. Det kan vi sige, da vi har stor erfaring og dygtige gulvfolk, der klarer opgaven hos dig. Og du får naturligvis det flotte gulvarbejde til en god, fast pris.

 

 Få et uforpligtende tilbud

 

Vælg et kompetent gulvfirma

Hvis du skal bruge et godt gulvfirma i Padborg, der har stærke kompetencer inden for slibning af trægulve, kan du trygt tage kontakt til GulvKanonen. Det er der faktisk flere grunde til:

 • Vi har over 10 års erfaring med gulvslibning
 • Vi bruger gode materialer og professionelle maskiner
 • Vi leverer gulvarbejde i høj kvalitet med 3 års garanti
 • Vi giver dig et gratis tilbud med en god pris

Med GulvKanonens dygtige gulvslibere får du vished om, at resultatet bliver lige som du håber på. Vi har nemlig mange glade kunder fra hele Jylland og resten af Danmark. De kan støtte op om, at vi er pålidelige og leverer rigtig godt håndværk – til tiden naturligvis. Sådan har vi gjort i mange år, og det vil du også få glæde af.

Vi kan også give gode råd

Selvom din førsteprioritet er hjælp til at få udført gulvafslibning i Padborg, så er god rådgivning og vejledning også noget, som du sikkert vil sætte stor pris på. Og sådan er det, når du samarbejder med GulvKanonen.

Vores dygtige gulvfolk har mange års erfaring med slibning og behandling af trægulve. Men de ved også meget om, hvordan man passer og plejer dem, så de holder sig flotte og stærke i mange år. Derfor kan vi f.eks. hjælpe dig med spørgsmål som disse:

 • Har mit gulv brug for afhøvling eller blot en afslibning?
 • Skal jeg vælge en bestemt type efterbehandling?
 • Hvilket nemme rengøringsrutiner findes der?

Hos GulvKanonen synes vi, det er vigtigt, at du også får mere viden om dine gulve, så du eksempelvis kan vedligeholde dem løbende og dermed få yderligere glæde af dem. Det ser vi som god service, hvilket også er en grund til, at vi har en høj tilfredshedsscore på anmeldelsessiden Trustpilot.

 

 Få et uforpligtende tilbud

 

Ønsker du et godt tilbud?

Når du skal have udført gulvafslibning i Padborg, vil du naturligvis gerne have professionel hjælp til opgaven til en god pris. Og det får du hos GulvKanonen. Vores tilbud tilpasses til dine ønsker og behov, så du får mest mulig glæde af vores arbejde. Så kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende snak med vores dygtige folk. Vi glæder os til at høre fra dig og til at give dig et godt tilbud på din opgave.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.