• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Randers

Håndværk i høj kvalitet fra professionelle fagfolk

Giv dit trægulv nyt liv med afhøvling eller afslibning, der udføres af et professionelt gulvfirma. På den måde kan du få flotte og indbydende trægulve, der får din bolig til at se ud som ny.

For at sikre, at du får det bedste og mest holdbare resultat, er valget af et professionelt firma uden tvivl en god investering. GulvKanonen er et landsdækkende gulvfirma, der tilbyder gulvydelser i høj kvalitet til fordelagtige priser. Vi har over 10 års erfaring i branchen, så vælger du os til din opgave, er der garanti for et flot og holdbart resultat.

Få et uforpligtende tilbud

Professionelt gulvfirma i Randers og omegn

Hos GulvKanonen kan du få gulvafhøvling og gulvafslibning i Randers, der udføres af professionelle fagfolk. Vi benytter os kun af uddannede personer, der har solid erfaring med afhøvling, afslibning og efterbehandling af gulve. Og vi går selvfølgelig ikke ned på udstyr – derfor bruger vi kun professionelle maskiner og materialer i høj kvalitet. Det er vores måde at sikre, at vi altid giver vores kunder den bedste kvalitet og det flotteste resultat.

Udover at tilbyde vores gulvservice i Randers dækker vi også resten af nærområdet. Så skal du bruge vores hjælp, er det muligt, uanset om det er i Hobro, Hadsten, Hadsund eller et helt andet sted.

Forskellige ydelser, samme høje kvalitet

Hos GulvKanonen er vi eksperter i gulve. Vi ønsker at være det bedste gulvfirma i Randers og omegn, og derfor får du også rigtig god service som en del af ’pakken’, når du lader os håndtere din opgave.

Vi udfører flere forskellige ydelser, der sikrer dig flotte resultater som holder i mange år:

For at sikre, at dine gulve får den optimale behandling, kan det være en god idé, hvis vi kan besigtige gulvene inden opgaven udføres. Her kan vi også i fællesskab vælge, hvilken efterbehandling, der kan sikre, at dine gulve får det udtryk, du ønsker. Vi bidrager gerne med råd og inspiration, så du får det bedste resultat.

Få et tilbud på gulvafslibning

Hos GulvKanonen står vi klar til at hjælpe dig med din gulvopgave. Uanset om du ønsker afslibning eller afhøvling af dine gulve, kan vi hjælpe dig, og vi giver hele tre års garanti på vores gulvydelser.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få flotte og indbydende trægulve. Du kan også få et gratis tilbud på gulvafslibning i Randers, Hobro og Hadsten eller andre steder i Midt- og Østjylland.

Få et uforpligtende tilbud

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.