• +1000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Skanderborg

Vælg et gulvfirma med mange års erfaring

Mange har sikkert prøvet at træde ind i et rum og som det første lægge mærke til et slidt, gammelt trægulv, der tager fokus fra rummets gennemtænkte indreting eller flotte møbler – på den negative måde. Et nyslebet trægulv kan derfor have stor, positiv indflydelse på din boligs samlede indtryk for både dig og dine gæster. Det er dog vigtigt at vælge et professionelt gulvfirma, så du får garanti for et godt resultat.

GulvKanonen er et landsdækkende gulvfirma, der har mere end 10 års erfaring fra branchen. Vi har hjulpet mange små og store kunder fra hele landet med at få udført professionelt gulvarbejde. Ønsker du professionel gulvafslibning i Skanderborg eller omegn, kan du derfor trygt vælge os til din opgave.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Godt håndværk sikrer flotte resultater

Hos GulvKanonen går vi meget op i kvaliteten af vores arbejde. Til alle vores opgaver bruger vi derfor uddannede gulvfolk, der har en solid kombination af erfaring og kompetencer, samt professionelle maskiner og materialer. Det er med til at give dig og alle vores andre kunder vished om, at vi leverer det bedst mulige resultat i forhold til de enkelte behov.

Vi tilbyder flere forskellige gulvydelser, der alle har tre års garanti – så kan du føle dig endnu mere sikker, når du vælger os til at udføre din opgave:

 • Afhøvling eller slibning af gulv
 • Afslibning af trapper, bordplader og træterrasser
 • Efterbehandling af trægulve

Gennem årene har vi haft mange forskellige opgaver. Derfor ved vi også, at ingen opgaver er ens. Så for at sikre, at du får den optimale løsning, som kunde hos os, anbefaler vi, at vi får mulighed for at vurdere dine gulve, inden vi går i gang med opgaven. På den måde kan vi sørge for, at du får præcis, hvad du ønsker og har brug for.

 

Vælg et professionelt gulvfirma i Skanderborg

Hos GulvKanonen er vores fokus ikke kun på Skanderborg, så vi hjælper selvfølgelig også gerne kunder andre steder i Midt- og Østjylland samt resten af Danmark. Vi har afdelinger flere steder i landet og kan derfor nemt og hurtigt træde til, hvis der er brug professionelt gulvarbejde.

Har du brug for gulvafhøvling eller gulvafslibning i Skanderborg, bør du vælge os. Vores miks af erfaring, ekspertise og service giver dig en rigtig god oplevelse, der ender ud i et flot og veludført resultat, som du kan få glæde af i mange år.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakt os og få hjælp til din opgave

Hos GulvKanonen kan du regne med at få godt håndværk til en god pris. Vi har hjulpet mange kunder i hele landet med at få udført flot gulvarbejde med lang levetid – vi ønsker nemlig ikke at afslutte vores opgaver uden at vide, at alt er i skønneste orden.

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan naturligvis også få et uforpligtende og helt gratis tilbud på gulvafslibning eller gulvafhøvling i Skanderborg, der er skræddersyet til din opgave og dine behov.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.