• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Sønderborg

Få et stærkt resultat med dygtige gulvfolk

Skal du bruge et professionelt gulvfirma, der kan udføre gulvafslibning i Sønderborg? Med hjælp fra GulvKanonens dygtige og erfarne mandskab kan du være sikker på at få et flot, stærkt og holdbart resultat, der lever op til dine krav og matcher dine behov.

GulvKanonen er et gulvfirma med speciale i afslibning og efterbehandling af trægulve. Vi har over 10 års erfaring fra branchen og med mange glade kunder og veludførte opgaver bag os, kan vi sikre dig de flotte trægulve, du ønsker dig.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionelle gulvydelser til flere behov

GulvKanonen tilbyder landsdækkende gulvydelser for både private og erhverv. Vi har hjulpet kunder i hele landet igennem mange år, hvilket har skabt stor glæde og tilfredshed. Vælger du os til at stå for din gulvafslibning i Sønderborg, får du garanti for godt håndværk, der udføres af erfarne folk.

Når du indgår et samarbejde med os, kan du også være sikker på at få en stærk løsning, der lever op til dine krav. Vi gør nemlig meget ud af at sikre, at det færdige arbejde er tilpasset 100 % til dine ønsker. Men der er flere fordele ved at bruge os til din gulvopgave:

 • Slip for bekymringer og uforudsete problemer
 • Gulvarbejde i høj kvalitet med 3 års garanti
 • 10+ års erfaring med gulvafslibning
 • Rådgivning med fokus på dine behov
 • Positive anmeldelser og høj tilfredshedsscore på Trustpilot

Hos GulvKanonen tilbyder vi ikke blot afslibning og efterbehandling af gulve, men kan også klare opgaver med afslibning af trapper, terrasser og bordplader. Der er altså rig mulighed for at få udført håndværk, der kan gøre hjemmet endnu flottere og mere indbydende.

Godt håndværk og god rådgivning

Hos GulvKanonen får du mere end blot solidt håndværk og stor tilfredshed. God service og brugbar rådgivning er også ting, som vi går meget op i. For som kunde hos mener vi, at du skal have mest mulig værdi for dine penge. Derfor hjælper vi f.eks. med at svare på spørgsmål som disse:

 • Er der brug for afhøvling, afslibning eller finslibning?
 • Hvilken efterbehandling passer til dit behov?
 • Hvordan vedligeholder du dine gulve bedst muligt?

Spørgsmålene kan være mange – det ved vi af erfaring fra vores tidligere opgaver. Derfor er ingen spørgsmål dumme eller forkerte at stille. Tværtimod er de med til at sikre, at du får den bedste løsning til dit behov. Og vi byder også gerne ind med inspiration eller smarte tips og tricks.

Udover gulvafslibning i Sønderborg kan vi også hurtigt være klar i andre jyske byer, da vi har lokale gulvfolk, som kan træde til, uanset hvor der er brug for gulvafslibning.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp fra kompetente folk

Med hjælp fra GulvKanonens dygtige gulvfolk går der ikke længe inden du igen kan nyde synet af et flot og slidstærkt trægulv. Vi har mere end 10 års erfaring, hvilket er til din fordel og en garanti for flotte gulve, som du får til en god pris.

Hvis du ønsker at slippe af med det grimme, slidte trægulv og i stedet få et flot og stærkt gulv, så kan du roligt kontakte os. Udover at fortælle mere om os og vores kompetencer kan vi også give dit et skræddersyet tilbud på din opgave i Sønderborg, så du får en masse værdi for pengene.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.