• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Stoholm

Trænger dit trægulv til fornyelse?

Kan du svare ja til ovenstående spørgsmål? Så har dit trægulv sikkert set bedre tider, f.eks. på grund af mange års daglig slitage eller skader fra uheld. Uanset hvad der ligger til grund for, at du overvejer professionel hjælp til gulvafslibning i Stoholm, så er hjælpen lige i nærheden.

Med GulvKanonen som dit gulvfirma får du glæde af dygtige fagfolk med mange års erfaring, så du inden længe kan nyde synet af et flot og nyslebet trægulv. Og glæden ved et smukt gulv skal man ikke undervurdere – derfor er en gulvafslibning en rigtig god investering i dig selv og dit hjem. Så kontakt GulvKanonen og få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

 Få et uforpligtende tilbud

 

10+ års erfaring med slibning af gulve

GulvKanonen er ikke et hvilket som helst gulvfirma. Vi har mere end 10 års erfaring fra branchen og har hjulpet kunder i hele Danmark. Det har først og fremmest ført til en masse flotte trægulve, men også en høj tilfredshedsscore på Trustpilot, hvilket er et klart signal om, at vi er til at stole på. Men der er også andre grunde til at vælge os, hvis du skal have udført gulvafslibning i Stoholm:

 • Dygtige og pålidelige gulvfolk med stor erfaring
 • Professionelt udstyr og materialer i højeste kvalitet
 • Gulvarbejde i høj kvalitet inkl. 3 års garanti

Som du kan se er der flere grunde til at kontakte os, hvis du skal bruge et pålideligt gulvfirma i Stoholm. Med os ved din side kan du være tryg og sikker på, at det ønskede gulvarbejde udføres til punkt og prikke.

Godt håndværk og god rådgivning

Hos GulvKanonen går vi ikke kun op i at levere godt håndværk i forbindelse med slibning og efterbehandling af trægulve. Vi gør også meget i forhold til rådgivning og vejledning af vores kunder. Derfor svarer vi bl.a. på spørgsmål som disse

 • Har gulvet brug for en afhøvling eller blot en gulvafslibning?
 • Hvilken efterbehandling er et godt valg til mit behov?
 • Kan I anbefale gode rengørings- og vedligeholdelsesrutiner?

Når vi gør lidt ekstra for vores kunder i form af god og brugbar rådgivning, ser vi det som en naturlig del af vores service. Derfor kan du regne med at få flotte trægulve og svar på dine bekymringer eller overvejelser – og det skaber tryghed for et godt samarbejde.

 

 Få et uforpligtende tilbud

 

Få et godt tilbud på flotte trægulve

Har du brug for professionel assistance til gulvafslibning i Stoholm eller omegn, er GulvKanonen et rigtig godt valg. Med vores erfaring, kompetencer og professionelle udstyr får du det resultat, du ønsker – nemlig smukke, nyslebne trægulve, der igen kan fremstå flotte i mange år.

Hvis du er klar til næste skridt, så kontakt os allerede i dag. I første omgang kan vi give dig et uforpligtende og helt gratis tilbud på din gulvopgave. Og vi skræddersyer naturligvis tilbuddet til dine ønsker og behov, så du får mest mulig værdi.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.