• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Them

Vælg et kompetent og erfarent gulvfirma

Har du brug for gulvafslibning i Them eller omegn, så er hjælpen lige i nærheden. Med GulvKanonen ved din side kan du få de gamle, slidte eller beskadigede trægulve fornyet, så de igen kan se fantastiske ud. Det er både en nemmere og billigere måde at gøre hjemmet mere indbydende i forhold til at lægge nyt gulv. Og med over 10 års erfaring fra branchen samt mange glade kunder kan du være sikker på, at det udførte gulvarbejde er af allerbedste resultat. Det er bl.a. derfor, vi har en høj tilfredshedsscore på anmeldelsessiden Trustpilot.

 

 Få et uforpligtende tilbud

 

Vi er et populært og sikkert valg

Når du skal bruge et gulvfirma i Them, skal du naturligvis bruge din fornuft. Og det gør du ved at se på, hvad det enkelte gulvfirma kan. Hos GulvKanonen ser vi mange grunde til at vælge os til din gulvopgave:

 • Vi har over 10 års erfaring
 • Vi har dygtige gulvfolk
 • Vi bruger professionelt udstyr og materialer i høj kvalitet
 • Vi giver god rådgivning og et gratis tilbud
 • Vi har 3 års garanti på alt udført arbejde

Dette er blot nogle af de mange grunde til, at vi er et populært valg hos kunder i Jylland og resten af Danmark. Dem vil du også opleve og få glæde af, når du vælger os til din opgave. Så kontakt os endelig og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Kompetent rådgivning og vejledning

Skal du have udført gulvafslibning i Them, er det ikke nok med godt håndværk. For du kan jo få mere end det for den samme pris. Når du vælger GulvKanonen som dit gulvfirma, får du også god rådgivning og vejledning med i pakken. Det er endnu en grund til, at mange vælger os. Nogle af de ting vi hjælper vores kunder med at få svar på er bl.a.:

 • Er der også brug for en gulvafhøvling?
 • Er lak eller olie et godt valg af efterbehandling til mit behov?
 • Er der gode rengøringsrutiner at kende til?

Vi har udført gulvarbejde i mere end 10 år. Og gennem årene har vi hjulpet mange danskere med at slippe af med deres slidte og grimme trægulve. I stedet har de fået glæde af nybehandlede gulve, der igen kan fremstå flotte, sunde og stærke. Og et smukt trægulv er ét af de mest fantastiske ting at have i sit hjem, hvis det skal fremstå indbydende.

 

 Få et uforpligtende tilbud

 

Få et tilbud med stor værdi

En gulvafslibning i Them skal ikke ødelægge dit budget eller dit humør. Og det sker heller ikke, når du vælger GulvKanonen som dit gulvfirma. Vi skræddersyer nemlig vores tilbud til dine konkrete behov, så du ikke betaler for noget, du ikke ønsker eller har brug for. Så ønsker du gulvarbejde i høj kvalitet til en god pris – samt en god nattesøvn – bør du kontakte os. Så vil vi snart have et flot, nyslebet trægulv klar til dig, som du kan få glæde af i mange år.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.