• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Thisted

Få professionelt gulvarbejde i Thisted

Med mere end 10 års erfaring indenfor gulvbranchen er vi her hos GulvKanonen fortrøstningsfulde overfor at håndtere din gulvafslibning i Thisted. Vores dedikerede og professionelle medarbejdere går hver dag på arbejde for at levere en indsats, som værdsættes ude hos vores kunder.

Vi er en landsdækkende gulvvirksomhed, der varetager alt fra slibning og gulvrenovering til efterbehandling og gulvafhøvling. Med andre ord kan vi håndtere alle gulvopgaver, hvad end opgaverne er store eller små. Gulvafslibning er et af de områder indenfor gulvservice, hvor vi er dygtigst, og vi vil derfor hjertens gerne stå for slibning af dine trægulve i Thisted.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi er eksperter indenfor gulvafslibning

Når du vælger at lade GulvKanonen tage sig af slibningen af dine trægulve, så kan du vide dig sikker på, at det udførte arbejde vil være af højeste kvalitet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor er alle vores medarbejdere yderst dygtige indenfor deres arbejdsområde.

Derudover benytter vi os udelukkende af professionelle materialer og maskiner, som alt sammen er med til at gøre resultatet flottere. Skal du derfor have foretaget gulvafslibning i Thisted, så vil vi meget gerne give dig et helt uforpligtende tilbud på din gulvopgave.

For os er det vigtigt, at du føler dig tryg, når du handler med os. Derfor giver vi 3 års garanti på alt det arbejde, som vi udfører. Så sikre er vi nemlig på det produkt, som vi leverer.

 • Vi har mere end 10 års erfaring i gulvbranchen.
 • Vi har professionelle medarbejdere, der er fagspecialister.
 • Vores 5-stjernede TrustPilot-score udtrykker høj kundetilfredshed.
 • Vores tilbud er skræddersyet til din opgave.
 • Du slipper for bekymringer, når du vælger GulvKanonen.

Lad os rådgive dig!

Vores primære produkt er naturligvis det arbejde, der skal udføres på dine gulve. For os er det dog vigtigt, at du som kunde føler, at du er en del af processen. Derfor gør vi en dyd ud af at vejlede og rådgive dig, så du træffer de rigtige beslutninger ud fra de præferencer og behov, som du måtte sidde inde med.

Det er ikke altid lige nemt at navigere igennem den jungle, som det nogle gange kan være med trægulve. Spørgsmål såsom disse kan pludselig opstå:

 • Hvordan rengøres dit trægulv mest effektivt?
 • Skal dit gulv efterbehandles?
 • Er det afslibning eller finslibning, dit gulv har brug for?

Vi giver dig svar på alle de spørgsmål, som du måtte sidde inde med, så du med tryghed i maven kan vide, at der bliver taget hånd om din gulopgave på korrekt vis.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Lad os give dig værdi for pengene!

Skulle du på nuværende tidspunkt sidde inde med spørgsmål omkring slibning af gulve, eller er du interesseret i at modtage et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Thisted, så må du ikke tøve med at tage kontakt til os.

Vores service er landsdækkende, og du kan derfor få et tilbud på slibning, hvad end du befinder dig i Jylland, på Fyn eller på Sjælland. Vores medarbejdere sidder klar til at strikke et skræddersyet tilbud på gulvafslibning sammen til dig.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.