• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Ulfborg

Har trægulvet set bedre tider?

Hvis dit trægulv har set bedre tider som følge af daglig slitage eller måske endda uheld eller skader, så kan en gulvafslibning gøre underværker. Det er en enkel og kortvarig proces, der får dit gulv til at se ud som nyt – især når den udføres af fagfolk med mange års erfaring.

Har du brug for professionel og veludført gulvafslibning i Ulfborg, er GulvKanonen et sikkert valg. Vi har mere end 10 års erfaring på området og mange glade kunder. Så kontakt os allerede i dag og kom ét skridt tættere på et smukt, nyslebet trægulv.

 

 Få et uforpligtende tilbud

 

GulvKanonen er et populært valg

Ja, GulvKanonen er faktisk et populært gulvfirma i hele landet. Med mere end 10 års erfaring inden for slibning af trægulve og mange glade kunder har vi nemlig bevist adskillige gange, at vi leverer gulvarbejde i høj kvalitet med stor glæde til følge. Vores erfaring er dog blot én af flere grunde til at vælge os, hvis du skal bruge et kompetent gulvfirma i Ulfborg – her er nogle andre:

 • Dygtige gulvfolk og veludført gulvarbejde
 • Professionelt udstyr og materialer i høj kvalitet
 • God og brugbar rådgivning
 • 3 års garanti på alt arbejde
 • Høj tilfredshedsscore på Trustpilot

Kunder fra hele Jylland og resten af Danmark har haft stor fornøjelse og glæde af et samarbejde med os. Derfor bugner Trustpilot af positive anmeldelser og gode eksempler på, hvad vi kan levere, når vi sender vores dygtige gulvfolk afsted til opgaver af vidt forskellige karakter. Uanset omfanget er slutresultatet af vores arbejde dog i topklasse. Og det vil du også kunne opleve.

Slip af med dine bekymringer

Går du med mange overvejelser om valg af gulvfirma, valg af efterbehandling eller lignende? Bare rolig. Med GulvKanonen ved din side kan du slippe bekymringerne og blot se til, at dine trægulve får den optimale behandling af vores dygtige og erfarne gulvmænd.

I tillæg til det flotte og veludførte gulvarbejde får du også den rette vejledning og god rådgivning, hvis du føler du har brug for det. Vi kan eksempelvis hjælpe dig med svar på spørgsmål som disse:

 • Skal mit gulv også afhøvles eller blot slibes?
 • Hvilken behandling skal gulvets overflade have?
 • Hvordan vedligeholder jeg gulvet optimalt?

Spørgsmålene – og bekymringerne – kan være mange. Men vi hjælper dig på alle områder, så du kan slappe af og se frem til det endelige resultat. Så har du brug for gulvafslibning i Ulfborg, er vi et rigtig godt valg, da du får gulvarbejde, rådgivning og service i høj klasse. Det vil du bestemt ikke være den første til at opleve.

 

 Få et uforpligtende tilbud

 

Det starter med et godt tilbud

GulvKanonen leverer gulvarbejde i allerhøjeste kvalitet, hvilket vores mange positive kundeanmeldelser også vidner om. De mange eksempler på glade kunder er i første omgang startet med et gratis tilbud på en gulvopgave – og det kan også ske for dig.

Kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende snak om din opgave og dine behov. Vi garanterer, at du bliver glad for dit valg af os til at klare din opgave med gulvafslibning i Ulfborg.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.