• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Vadum

Trænger dit slidte trægulv til nyt liv?

Hvis der i dit hjem findes et gammelt og slidt trægulv, kan du heldigvis få gjort noget ved det lidt triste syn. Med en professionel gulvafslibning kan du nemlig give dit gulv nyt liv, så det igen kan fremstå smukt, stærkt og sundt. Hos GulvKanonen tilbyder vi gulvafslibning i Vadum og omegn, der udføres af dygtige gulvfolk med mange års erfaring. Derfor kan vi garantere dig et yderst professionelt resultat, der vil holde sig flot og stærkt i mange år. Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig – f.eks. kan du få et godt, gratis tilbud.

 

 Få et uforpligtende tilbud

 

Mange grunde til at vælge GulvKanonen

Når du skal have udført gulvafslibning i Vadum, ønsker du naturligvis det optimale resultat og en følelse af at have fået god værdi for pengene. Det er den følelse, du vil stå med efter at have valgt GulvKanonen som dit gulvfirma. Det er der mange grunde til:

 • Vi har over 10 års erfaring med professionelt gulvarbejde
 • Vi benytter materialer i højeste kvalitet
 • Vi bruger professionelle maskiner
 • Vi giver 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Vi laver et skræddersyet tilbud med en god pris

Udover disse fordele synes vi også, det er værd at nævne, at vi har en høj tilfredshedsscore på Trustpilot – en anmeldelsesside, hvor kunder kan bedømme os og vores udførte arbejde. Med hundredvis af positive tilkendegivelser om os og vores gulvarbejde er der ingen tvivl om, at vi er et gulvfirma, der er til at regne med. Derfor kan du trygt kontakte os og få hjælp til dine gulve.

Professionel hjælp og rådgivning

Med GulvKanonen som dit gulvfirma i Vadum får du først og fremmest kompetent hjælp fra dygtige gulvfolk. Men vi kan også give dig god rådgivning og vejledning på en række områder i forhold til slibning og efterbehandling af trægulve. Det mener vi er god service og en fast del af pakken i et samarbejde med GulvKanonen. Vi kan eksempelvis hjælpe dig med disse emner:

 • Dit gulvs behov for afhøvling og/eller afslibning
 • Dit valg af en efterbehandling, der passer til dit behov
 • Dine faste rengøringsrutiner – og forslag til forbedringer

Vi ser ovenstående som en naturlig del af vores arbejde. Men for dig kan det betyder en masse og give ekstra værdi for de penge, som du investerer i en gulvrenovering. Derfor håber vi også, at det er noget, du vil sætte stor pris på.

 

 Få et uforpligtende tilbud

 

Få et godt tilbud med en god pris

I dit valg af et gulvfirma, der skal hjælpe dig med gulvafslibning i Vadum, har prisen selvfølgelig en del at sige. Men du bør også tænke på de andre, der følger med i dit valg. Hos GulvKanonen får du eksempelvis konkrete råd og vejledning, god kundeservice og tre års garanti på det udførte arbejde med i pakken – udover en god pris. Og derfor kan du trygt vælge os til din opgave, hvor vores erfarne gulvspecialister sikrer dig et smukt og varigt resultat.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.