• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Vester Hassing

Ønsker du et flot trægulv?

Er du boligejer og har et trægulv, der nu er både slidt og grimt. Hvad end det har mange år på bagen eller ej, så kan en gulvslibning gøre underværker, hvis den udføres af dygtige fagfolk, der har den nødvendige ekspertise. Og det har GulvKanonens gulvfolk. Så ønsker du kompetent hjælp til gulvafslibning i Vester Hassing eller omegn, kan du trygt tage kontakt til os. Vi har mere end 10 års erfaring, dygtige gulvmænd samt mange glade kunder. Det er din garanti for et 100 % tilfredsstillende resultat.

 

 Få et uforpligtende tilbud

 

Mange fordele ved GulvKanonen

I forbindelse med en gulvafslibning i Vester Hassing ser du nok meget på prisen på det arbejde, der skal udføres. Men pris er ikke alt, og pris og kvalitet hænger også sammen. Du bør derimod se på alle de ting, der kommer i den samlede pakke, samt de fordele der er ved dit gulvfirma. Hos GulvKanonen ser vi mange grunde til at vælge netop os:

 • Vi har over 10 års erfaring med slibning af gulve
 • Vi bruger materialer i høj kvalitet og professionelt slibeudstyr
 • Vi leverer gulvarbejde i høj kvalitet med 3 års garanti
 • Vi har en høj tilfredshedsscore på Trustpilot
 • Vi giver dig et skræddersyet tilbud med en god pris

Som du kan se er der mange grunde til at kontakte os, hvis dit slidte trægulv igen skal se flot og stærkt ud. Med mere end 10 års erfaring har vi hjulpet kunder i hele Jylland og resten af Danmark med at genskabe glæden ved deres trægulv. Det kan vi også gøre for dig.

Undgå bekymringer og usikkerhed

I dit valg af os, når du skal bruge et kompetent gulvfirma i Vester Hassing, får du først og fremmest godt håndværk til en god pris. Derudover får du også god rådgivning og vejledning med i pakken, f.eks. om hvilken type efterbehandling, der er optimal til dit behov eller gode råd til nemme rengøringsrutiner. Det er med til at skabe større værdi og give dig yderligere glæde af dine gulve.

Med GulvKanonen er der også andre fordele, som du kan se frem til:

 • Færre bekymringer
 • Større tryghed for veludført håndværk
 • Ingen uforudsete omkostninger eller problemer

Der er altså sikkerhed og tryghed for dig i valget af os til din opgave. Det er noget, vi ved, at mange andre kunder værdsætter og gerne nævner, når de anbefaler os til familie, venner og bekendte.

 

 Få et uforpligtende tilbud

 

Få et godt tilbud til din opgave

Som en del af en gulvafslibning i Vester Hassing får du også et godt tilbud med en god pris, der ikke ødelægger dit budget. Vi sammensætter dit tilbud, så du får mest mulig værdi for dine penge. Og det ved vi skaber glæde. Så kontakt os og få en uforpligtende snak samt et gratis tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig videre med dine trægulve.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.