• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Virklund

Ønsker du et flot og stærkt gulv?

Har du brug for en professionel hånd til gulvafslibning i Virklund, så du igen kan glædes over et flot og stærkt trægulv? Den hjælp kan du få af GulvKanonen – et landsdækkende gulvfirma med over 10 års erfaring og mange glade kunder.

Vi hjælper dagligt kunder rundt omkring i landet med slibning af slidte trægulve, så deres gulve igen kan skabe glæde. Når du vælger os til din opgave, får du hjælp af dygtige gulvfolk med mange års erfaring inden for faget. Det er din garanti for et solidt resultat, der holder sig flot og stærkt i mange år – så kontakt os i dag og få et gratis tilbud.

 

 Få et uforpligtende tilbud

 

Mange grunde til at vælge GulvKanonen

I din søgen efter et kompetent firma, der kan hjælpe med din gulvafslibning i Virklund, er der flere faktorer, som bør spille ind i din beslutning. Og hos GulvKanonen får du følgende fordele med i pakken:

 • Vi har over 10 års erfaring med afslibning af gulve
 • Vi benytter materialer og udstyr i topkvalitet
 • Vi har dygtige gulvfolk og 3 års garanti på alt gulvarbejde
 • Vi giver dig et skræddersyet tilbud med en god pris
 • Vi har en rigtig god tilfredshedsscore på Trustpilot

Som du kan se er der mange grunde til at vælge os, når dit slidte og grimme trægulv trænger til fornyelse. Med vores ekspertise får du det ønskede resultat – naturligvis til en god pris.

Garanti for godt håndværk

Vælger du GulvKanonen som dit gulvfirma i Virklund er der garanti for godt håndværk. Vi har mange års erfaring, så med hjælp fra vores gulvspecialister kan du snart nyde synet af et smukt trægulv. Vores kompetencer giver dig færre bekymringer samt større tryghed for veludført slibearbejde.

Udover det gode håndværk går vi også meget op i at yde god rådgivning, hvis der er brug for det. Nogle af de områder vi gerne hjælper med er f.eks. følgende:

 • Er der brug for en gulvafhøvling? Eller kun afslibning?
 • Hvilken efterbehandling passer bedst til dit gulv og dine ønsker?
 • Hvordan kan du vedligeholde dine gulve optimalt?

Som professionelt gulvfirma med mange glade kunder i Jylland og resten af landet har vi oplevet mange forskellige typer af opgaver. Men vi har færdighederne og ekspertise til at klare dem, så uanset om du skal have slebet trægulv i hjemmet, fritidsboligen eller et tredje sted, så klarer vi opgaven til perfektion.

 

 Få et uforpligtende tilbud

 

Her får du et godt tilbud

Din gulvafslibning i Virklund kommer ikke til at ødelægge budgettet, når du vælger GulvKanonen. Vi sørger nemlig for, at dit tilbud og din pris passer til dine ønsker og behov, så du får mest mulig værdi for pengene. Det er med den tilgang, at vi er blevet et populært gulvfirma rundt omkring i landet. Så kontakt os i dag og få et godt tilbud til din gulvopgave. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.