• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Vodskov

Dygtige gulvfolk sikrer dig et flot trægulv

Er dit trægulv blevet grimt efter flere års daglig brug, eller har det været udsat for en skade? Så kan en gulvslibning rette op på det ærgerlige udseende. Har du derfor brug for gulvafslibning i Vodskov eller omegn, kan du trygt kontakte GulvKanonen.

Vi er et landsdækkende gulvfirma med mere end 10 års erfaring, dygtige gulvfolk og mange glade kunder. Så ønsker du et flot trægulv, som du igen kan få stor glæde af, så kontakt os for en uforpligtende snak.

 

 Få et uforpligtende tilbud

 

GulvKanonen er et populært gulvfirma

Med mere end 10 år i branchen, en masse flotte gulve bag os og en høj tilfredshedsscore på anmeldelsessiden Trustpilot er der ingen tvivl om, hvad man får, når man vælger GulvKanonen til sin opgave. Skal du bruge et kompetent gulvfirma i Vodskov, der kan sikre dig de trægulve, du går og drømmer om, er vi altså et rigtig fornuftigt valg – og det er der også andre grunde til:

 • Mere end 10 års erfaring med gulvslibning
 • Professionelle maskiner og materialer i bedste kvalitet
 • Godt håndværk med 3 års garanti
 • Et godt tilbud, der sikrer dig en god pris

Når du vælger at lade GulvKanonen udføre slibningen af dit trægulv, er der garanti for et godt resultat. Det er den oplevelse mange andre kunder stået med, når vi har hjulpet til i andre jyske byer samt resten af landet.

God rådgivning er også vigtigt

Hos GulvKanonen har vi den holdning, at professionelt gulvarbejde også skal suppleres af god rådgivning og vejledning. Det giver nemlig endnu større glæde af de nyslebne trægulve, men også større tryghed og sikkerhed ved det valg, man tager. Vælger du os til din gulvafslibning i Vodskov, kan du bl.a. få svar på emner som disse:

 • Gulvets behov for afhøvling og/eller afslibning
 • Valget af en god efterbehandling i forhold til dine behov
 • Nemme og gode rengørings- og vedligeholdelsesrutiner

Når vi hjælper vores kunder, gør vi det for at levere en god service. Men vi ved også af erfaring, hvor stor en forskel det gør, når vi med gode råd og brugbare tips kan hjælper vores kunder til at få endnu mere glæde af deres flotte trægulve. Derfor ser vi det som en selvfølge, at du får gode råd med på vejen. Det er også én af grundene til, at vi er blevet et populært gulvfirma i hele landet.

 

 Få et uforpligtende tilbud

 

Få et gratis tilbud på gulvafslibning

Med mere end 10 år på bagen ved vi, hvor skønt det er at få et smukt trægulv – især når man i mange år har set på et slidt og grimt gulv. Har du derfor brug for gulvafslibning i Vodskov, er hjælpen nær. Du skal blot kontakte os – så giver vi dig et uforpligtende og helt gratis tilbud, der skræddersyes til dine ønsker og behov. Og så er du endnu tættere på igen at kunne nyde synet af et flot trægulv.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.