• +1500 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Betaling når arbejdet er godkendt

Priseksempler

Her er nogle priseksempler på tidligere udførte gulvopgaver.

Ønsker du en skræddersyet pris på din opgave, så kontakt os og vi giver et uforpligtende tilbud.

Se flere priseksempler

Hvid mat lak

 • Afslibning af 30 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 4.500,- inkl. moms Få et uforpligtende tilbud

Naturlig mat lak

 • Afslibning af 50 m2
 • Behandling med 3x natur mat lak
 • Inkl. 3 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 7.800,- inkl. moms Få et uforpligtende tilbud

Hvid lud og hvid sæbe

 • Afslibning af 80 m2
 • Behandling med 1x hvid lud+1x hvid sæbe
 • Inkl. 4 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 11.500,- inkl. moms Få et uforpligtende tilbud

Afslibning af bordplade

 • Afslibning
 • Behandling med 2x natur olie
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 1.500,- inkl. moms Få et uforpligtende tilbud

Afslibning af trappe

 • Afslibning
 • Behandling med 3x natur mat lak
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 200,- inkl. moms Få et uforpligtende tilbud

Afslibning af terrasse

 • Afslibning af 60 m2
 • Behandling med 2x terrasse olie
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 8.500,- inkl. moms Få et uforpligtende tilbud

Gulvkanonen har ydet professionel gulvservice i mange år, hvilket har gjort os til eksperter på området. Du kan nu også få glæde af nogle af vores mange ydelser, hvis dine gulve trænger til at blive renoveret.

Den professionelle hjælp er aldrig mere end ét opkald væk, hvorfor du med fordel kan kontakte os allerede i dag, hvis du har brug for hjælp til at opfriske dine gulve.

Gulvservice af højeste kvalitet

Vi garanterer gulvservice af højeste kvalitet, så du kan trygt samarbejde med os, hvis du er kvalitetsbevidst og ikke vil affinde dig med det næstbedste. Dit lokale gulvfirma tager højde for selv de mindste detaljer, og netop det detaljeorienterede fokus gør os til det ideelle valg.

Der findes næppe den opgave, som vi ikke kan klare, da vi med glæde tager os af både større og mindre opgaver i det sjællandske. Vi har den store fornøjelse af at tilbyde en håndfuld ydelser, hvor den høje kvalitet bliver prioriteret højere end noget andet. Skulle du mod forventning være utilfreds med det udførte arbejde, kan (og vil) vi til hver en tid rette op på eventuelle fejl.

Læser du nogle af vores mange kundeanmeldelser, vil du blive bekræftet i, at vi altid leverer kvalitetsarbejde, hvor der ikke er en finger at sætte på noget. Det vil du også få indtrykket af, hvis du tager et kig på nogle af vores mange referencer og cases, som vi stolt viser frem på vores hjemmeside.

Skal dine gulve også serviceres af et kompetent og kvalitetsbevidst gulvfirma, så bør du ikke være i tvivl om, hvor du skal henvende dig. Hyrer du os til en opgave, så vil vi med glæde bevise, at vi kan levere resultater i særklasse.

Få et uforpligtende tilbud

Priser på gulvservice

Hvad koster professionel gulvservice i vores moderne tid?

Du kan måske være fristet til at tro, at der er faste priser på gulvservice, men det er desværre ikke tilfældet. Der er nemlig rigtig mange individuelle faktorer, som spiller ind, hvorfor det ikke vil give mening at skilte med faste priser.

Det er ingen hemmelighed, at priserne på gulvservice vil variere fra gulvfirma til gulvfirma. Selvom der typisk er en logisk sammenhæng mellem pris og kvalitet, så skal du være bevidst om, at du sagtens kan få udført gulvservice af højeste kvalitet uden at blive opkrævet en større formue.

Prisen har naturligvis en vis indflydelse, hvorfor du er interesseret i at vide, hvad det koster at få afhøvlet eller slebet dit trægulv. Det kan du ikke finde ud af på vores hjemmeside, men hvis du kontakter os, vil vi udarbejde et personligt tilbud til dig. Du kan altså få tilsendt et skarpt tilbud allerede i dag, hvis du kontakter os.

Gulvservice er et vidt begreb, hvorfor den reelle pris først og fremmest vil afhænge af, hvilken ydelse du søger. Gulvafhøvling og gulvafslibning er nogle af de mest almindelige ydelser inden for gulvservice, men der findes også flere forskellige relaterede ydelser. Maling og efterbehandling er nemlig også nogle af de ydelser, som vi kan tilbyde i øjeblikket.

Hvorfor skal jeg bruge penge på gulvservice?

Der er mange gode grunde til at bruge penge på gulvservice, som efterhånden bliver efterspurgt af flere og flere sjællandske kunder. Det er de færreste boligejere, som har kompetencerne eller for den sags skyld maskinerne til at beskæftige sig med gulvafslibning og gulvafhøvling, hvorfor den professionelle assistance bør være at foretrække.

Det er ganske frivilligt, om man vil bruge penge på gulvservice, men har du tænkt over, hvilken forskel det ville kunne gøre for din bolig? Dit gulv har trods alt en stor indflydelse på din bolig – om du vil det eller ej. Der er ingen faste regler for, hvor ofte trægulv skal behandles, men det er ikke desto mindre vigtigt, at man sørger for at behandle gulvet jævnligt.

Er dit trægulv blevet slidt, så bør du tage affære på det, da gulvafslibning og gulvafhøvling i den grad er ydelser, som kan have en stor positiv indvirkning på gulvets udseende. Du kan tilmed glæde dig over, at du kan forøge værdien af din bolig betydeligt, hvilket vil være en stor fordel i salgsøjemed.

Påtænker du at sælge din bolig inden for de kommende år, så bør du overveje at få renoveret dine gamle og slidte gulve, hvis de vel at bemærke trænger til det.

Uforpligtende samtale om gulvservice

Sidder du tilbage med en masse spørgsmål, så vil en uforpligtende samtale om gulvservice måske være det, der skal til for at stille din tvivl. Det er i hvert fald i vores interesse at svare på dine spørgsmål, så du føler dig godt rustet til at vurdere, hvilke ydelser der vil kunne gavne dine trægulve. Du kan forvente at få svar på selv de mest komplicerede spørgsmål, da vi besidder viden og erfaring, som de færreste kan matche.

Hvad enten du foretrækker en telefonsamle, et fysisk møde eller en skriftlig korrespondance, så vil vi gøre vores ypperste for at matche dine ønsker. Der er altså al mulig god grund til at kontakte dit lokale gulvfirma, hvis du gerne vil gøre noget godt for dig selv, dit trægulv og din bolig.

Gulvservice for alle

Er du overbevist om, at professionel gulvservice er vejen frem, så kan vi helt sikkert finde en løsning, som matcher dine ønsker. Det er nemlig dine ønsker og behov, som er vores primære fokus, da du som kunde skal have en tilfredsstillende oplevelse.

Vi samler på glade og tilfredse kunder, og vi håber, at du vil blive den næste glade kunde i rækken. Har vi fanget din interesse, vil vi med glæde høre fra dig. Du kan fange os på alle hverdage, hvor vi sidder klar til at besvare din henvendelse pr. telefon og mail.

Gulvkanonen yder gulvservice til kunder i hele Danmark, så du har også mulighed for at få et godt tilbud på din næste opgave – uafhængig af opgavens omfang. Hyrer du os til en opgave, vil vi gøre vores ypperste for at tage højde for dine personlige præferencer og ønsker mht. deadline o.l.

Mads
Daglig leder
Martin
Gulvmand
Tobias
Marketing
Philip
Gulvmand
Nicolai
Content ansvarlig
Rafal
Maler
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Boris
Gulvmand
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Bo
Kundeservice
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.