• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Aalborg

Gulvfirma med 10+ års erfaring

Med pæne trægulve, der f.eks. fremhæver træets naturlige årer og struktur, kan enhver bolig få et flottere og mere indbydende udtryk. Det er både til glæde for dig som boligejer, men også for dine gæster – flotte trægulve er simpelthen umulige at se bort fra. For at opnå det flotteste resultat er det dog vigtigt at vælge en gulvsliber, der har erfaring og kompetencer til at udføre opgaven for dig.

GulvKanonen er et professionelt gulvfirma med mere end 10 års erfaring fra gulvbranchen. Vi er specialister i gulvarbejde, som vi har hjulpet en lang række kunder med i hele landet. Så har du brug for en professionel gulvsliber i Aalborg, er GulvKanonen det rette valg.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Mange kunder og stor tilfredshed

GulvKanonen er et dansk gulvfirma med mange års erfaring og stor ekspertise inden for gulvbranchen. Af den grund har vi også mange positive kundeanmeldelser og en høj tilfredshedsscore hos Trustpilot, hvilket er din garanti for veludført gulvarbejde, der holder i mange år. Det ser vi som én af mange grunde til, at du skal vælge os som dit gulvfirma i Aalborg.

Vi har hjulpet kunder med både små og store opgaver. Gør du som dem og vælger GulvKanonen til at udføre dit gulvarbejde, vil du opleve mange fordele som en del af samarbejdet:

 • Mere end 10 års erfaring fra branchen
 • Uddannede gulvfolk og professionelt udstyr
 • Udgangspunkt i dine behov og ønsker
 • Høj kvalitet med 3 års garanti

Til alle vores gulvopgaver har vi stort fokus på, at vores kunders ønsker og behov tilgodeses. Med god forberedelse og klar kommunikation skabes de bedste resultater og dermed også den største tilfredshed i forhold til det endelige resultat.

Professionelt gulvarbejde i Aalborg og omegn

Som et landsdækkende gulvfirma med mange lokale afdelinger kan vi hjælpe dig i hele Nordjylland – ikke kun i Aalborg. Har du dog brug for en professionel gulvsliber i Aalborg til din konkrete opgave, kan du stole trygt på os og vores gulvfolk, der alle har stor erfaring med afslibning af gulve.

Hos GulvKanonen går vimeget op i høj kvalitet, men bestemt også i at yde en god service. Derfor kandu også få rådgivning, f.eks. i forbindelse med valg af efterbehandling tildine trægulve, eller gode råd om vedligeholdelse og rengøring. Så får du nemligstørre glæde af dine gulve i længere tid.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Gratis tilbud på professionel afslibning

Har du brug for en professionel gulvsliber i Aalborg, er GulvKanonen et stærkt valg. Kombinationen af mange års erfaring, stor ekspertise og god rådgivning er i hvert fald med til at styrke os og sikre dig flotte trægulve, som du kan få glæde af i mange år.

Har du spørgsmål til vores ydelser, arbejdsproces eller noget helt tredje, er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere. Vi kan naturligvis også give dig et gratis tilbud på afslibning af dine gulve, der er skræddersyet til dine behov og ønsker – så får du det bedste resultat.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.