• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Bagsværd

Skab fornyelse i dit hjem

Et flot trægulv har stor betydning for udseendet i enhver bolig. Er dit gulv gammelt og slidt efter mange års brug, har det derfor også en tydelig effekt på, hvordan du og andre opfatter din bolig. Ønsker du at gøre noget ved dine gulve, er en afslibning af gulvet derfor et rigtig godt valg.

Hos GulvKanonen får du professionelt gulvarbejde fra dygtige håndværkere, der er vant til at renovere trægulve. Vi har mere end 10 års erfaring fra branchen og mange glade kunder. Med os som din gulvsliber i Bagsværd lover vi dig, at du får et flot trægulv, som du vil elske at se på og betræde.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Mange års professionelt gulvarbejde

GulvKanonen har over 10 års erfaring med afhøvling og slibning af trægulve. Det har ført til en lang række af glade kunder og veludførte gulvopgaver med flotte resultater til følge – det er vores høje tilfredshedsscore på Trustpilot i hvert fald et tydeligt bevis på. Så skal du bruge et gulvfirma i Bagsværd, der forstår sig på slibning af trægulve, er det os, du skal have fat på.

Udover vores erfaring er der også andre grunde til, at du skal bruge os til din næste gulvopgave:

 • Uddannede gulvfolk og professionelt udstyr
 • Gulvarbejde, der passer til dine behov
 • Høj kvalitet med 3 års garanti

Endnu en fordel ved et samarbejde med os er vores tilgang til god service. Vi hjælper gerne med at finde den løsning, der passer bedst til dine specifikke behov og ønsker. Hvis du har børn eller kæledyr, har du måske spørgsmål til valg af efterbehandling til dit gulv. Det, og meget andet, har vi stor viden om, som du kan gøre nytte af. Og vi rådgiver også gerne om, hvordan du gør dine trægulve rene på den bedste måde, så du kan få glæde af dem længst muligt.

Vi er et godt valg til din opgave

Skal du bruge en gulvsliber i Bagsværd eller et andet sted i eller omkring København, går du ikke galt i byen med os. Vi bruger uddannede gulvfolk med stor viden og erfaring på området. Så uanset, hvilke spørgsmål eller ønsker du har til dine trægulve, skal vi nok finde en god løsning, som gør dig tilfreds.

Har du brug for vores hjælp i Bagsværd, er vi hurtigt klar til at hjælpe. Det samme gælder andre steder på Sjælland og rent faktisk i hele Danmark – vi er nemlig et landsdækkende gulvfirma.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få en god pris gulvslibning

Flotte trægulve, der ser sunde og stærke ud. Det er det udtryk, du ønsker, og det får du, hvis du vælger GulvKanonen som din gulvsliber i Bagsværd eller måske et andet sted i eller omkring København. Vi ved, at vores dygtige gulvfolk med mange års erfaring, kan matche dine ønsker og behov til vores gulvarbejde.

I første omgang synes vi, at du skal tage kontakt til os. Vi fortæller gerne mere om vores erfaring med lignende opgaver. Og du kan naturligvis også få et konkret tilbud med en god pris på slibning af dit trægulv.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.