• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Ballerup

Forny dine gulve på flotteste vis

Har du et gammelt og slidt trægulv med store ridser eller tydelige malerpletter? Eller ønsker du blot et nyt udtryk i din bolig med en afslibning af dit gulv? Uanset hvad din grund er til at få et nyslebet gulv, der ser flot og stærkt ud, så får du den bedste løsning med hjælp fra professionelle gulvfolk.

GulvKanonen er et dansk gulvfirma med base i København. Med mere end 10 års erfaring fra branchen har vi hjulpet mange kunder i Ballerup og resten af landet. Skal du bruge en erfaren gulvsliber i Ballerup med en professionel tilgang og et højt serviceniceau, er GulvKanonen det rette valg.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Erfaring er én af mange fordele

GulvKanonen er et landsdækkende gulvfirma, der tilbyder professionelle gulvydelser, som afhøvling og afslibning af gulve, trapper og terrasser samt efterbehandling.

Efter mere end 10 år i branchen har vi selvfølgelig haft mange forskellige gulvopgaver. Det har ført til en lang række af positive anmeldelser fra vores kunder og en høj tilfredshedsscore hos Trustpilot. Glæden ved vores udførte arbejde er dog blot én af mange fordele ved at bruge os som din gulvsliber i Ballerup.

 • 10+ års erfaring med slibning af gulve
 • Dygtige gulvfolk med professionelt udstyr
 • Høj kvalitet med 3 års garanti
 • Professionel rådgivning til dit behov

Hos os kan du regne med et flot resultat, uanset hvad din gulvopgave indebærer. Vores erfarne og kompetente gulvfolk arbejder hårdt for at matche gulvafslibningen til dine behov, så det endelige resultat passer til de ønsker du har, f.eks. til gulvets udseende og modstandsdygtighed.

Rådgivning med stor værdi

Når vi udfører gulvarbejde hos vores kunder, er det endelige resultat vigtigt, så derfor får du og alle andre vores kunder naturligvis godt håndværk fra vores dygtige gulvmænd. God rådgivning før, under og efter opgaven er dog også noget, vi har stort fokus på. Så kan vi nemlig sikre dig endnu større glæde og værdi af dine gulve. Vi hjælper f.eks. med spørgsmål som disse:

 • Kræver mit gulv afhøvling, afslibning eller letslibning?
 • Skal jeg vælge lak, lud eller en anden efterbehandling?
 • Hvordan rengør og vedligeholder jeg gulvet?

Spørgsmålene er mange, og det er bestemt ikke altid nemt selv at finde svaret. Derfor hjælper vi med glæde til, så du kan føle dig mere tryg og sikker i dit valg af os som dit gulvfirma i Ballerup. Og har du brug for vores hjælp andre steder i København eller på Sjælland, så har vi flere lokale afdelinger med dygtige gulvfolk, der hurtigt kan træde til.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Et godt tilbud til dine behov

Med GulvKanonen som din gulvsliber i Ballerup får du flotte trægulve med stor styrke og mange års levetid. Med over 10 års erfaring fra branchen og mange glade kunder er det noget, vi kan garantere.

Ring eller skriv til os og få mere at vide om vores tidligere opgaver i stil med din. Vi sammensætter også gerne et godt tilbud på slibning af dit gulv, der tilpasses til dine specifikke ønsker og behov.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.