• +1000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Christiansfeld

Gulvarbejde til private og erhverv

Er gulvet i lejligheden, parcelhuset eller sommerhuset blevet slidt eller har grimme hakker og misfarvninger? Eller er det i virksomheden eller forsamlingshuset, at den er gal? Uanset hvor i Christiansfeld du har et trægulv, der ikke er i en stand, som gør dig glad, så kan du få hjælp fra GulvKanonen.

Vi har mere end 10 års erfaring med slibning af trægulve til både private og erhverv. Det har givet os en masse erfaring og ekspertise, som gør, at vi kan give dig og vores andre kunder stærke resultater – nemlig flotte trægulve med stor slidstyrke og lang holdbarhed. Så mangler du en professionel gulvsliber i Christiansfeld, kan du trygt kontakte GulvKanonen.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Fokus på dine ønsker og behov

Hos GulvKanonen går vi meget op i vores kunders ønsker og behov til deres trægulve. Det kræver nemlig god kommunikation og klare forventninger om omfanget af en gulvopgave for at sikre, at resultatet også er i top. Og det sørger vores dygtige gulvfolk for.

Udover det solide arbejde, som vores mandskab leverer hver eneste gang, er der også andre fordele ved at bruge os som din gulvsliber i Christiansfeld:

 • Gulvslibning i høj kvalitet med 3 års garanti
 • Dygtige gulvfolk med 10+ års erfaring
 • Professionelt udstyr og rådgivning til dit behov
 • Et tilbud, der tilpasses til dine behov
 • Tryghed for veludført gulvarbejde

Vi har mere end 10 års erfaring med slibning og eftebehandling af gulve. Med mange glade kunder, der har givet os en masse positive anmeldelser på Trustpilot, ved vi, at vi udfører vores arbejde rigtig godt og med et resultat, som skaber glæde. Så skal vi ikke hjælpe dig med din opgave?

Dygtige gulvfolk med stor viden

Til alle opgaver, hvor GulvKanonen kaldes ud til, er det dygtige gulvfolk, der står for arbejdet. Vi bruger desuden professionelle maskiner og materialer i den bedste kvalitet til at sikre de stærke resultater, vi er kendt for.

Som noget ekstra går vi også meget op i at give dig og vores andre kunder rådgivning, som de føler, de kan bruge til noget. Derfor kan vi f.eks. hjælpe dig med at besvare spørgsmål som disse:

 • Er der brug for afhøvling, afslibning eller blot finslibning?
 • Skal du vælge lud, lak eller olie til dine trægulve?
 • Hvordan gør du dit nyslebne gulv rent korrekt?

Det kan ikke undgås, at man kommer i tvivl om flere ting i forbindelse med en gulvrenovering. Men med en professionel gulvpartner forsvinder bekymringerne ofte – sådan er det i hvert fald med GulvKanonen. Vi gør nemlig meget for, at du kan være tryg ved valget af os.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få stor værdi for pengene

Hvis du søger en dygtig gulvsliber i Christiansfeld, så kan du uden problemer kontakte os. Vi har mere end 10 års erfaring, mange glade kunder og effektive gulvfolk. Udover disse ting får du også et gratis og helt uforpligtende tilbud med en god pris, som vi skræddersyer til din opgave og dine ønsker. Så får du altså godt håndværk og en masse værdi for pengene. Så skal vi hjælpe dig med din gulvopgave?

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.