• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Faxe

Få holdbare gulve med en gulvslibning

Med en gulvslibning er det nemt og hurtigt at friske dit gamle trægulv op. Uanset træsort bliver alle trægulve med tiden mærket af den daglige brug og kan få både overfladiske ridser og et trist, falmet og gråt udseende. En gulvslibning kan nemt forny dit gulvs udseende og holdbarhed, og så er det tilmed billigere end at lægge et helt nyt gulv.

Det anbefales at få et professionelt firma til at udføre en gulvslibning, da det både kræver stor håndværksmæssig kunnen og ikke mindst faglig viden. Og som bonus slipper du for uforudsete ekstraomkostninger.

GulvKanonen kan være din erfarne gulvsliber i Faxe og hjælpe med at udføre din opgave. Dit gulv er i trygge hænder hos os, for vi har over 10 års erfaring med professionelle gulvydelser og er specialister i gulvafslibning og -afhøvling.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få gulvslibning og efterbehandling til dit behov

Når du vælger GulvKanonen som dit kompetente gulvfirma i Faxe, er du sikker på at få gulvydelser, der er tilpasset dit behov og dine ønsker. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og vægter god kommunikation med dig højt. Det er nemlig vores oplevelse, at det bidrager til en proces og et slutresultat, der skaber mest glæde. Et samarbejde med GulvKanonen betyder derfor, at du er sikret følgende fordele:

 • Udgangspunkt i dine behov og ønsker
 • Gulvarbejde i høj kvalitet udført af erfarne gulvfolk
 • Kompetent rådgivning og god service
 • Tilbud skræddersyet til din opgave

Yderligere er du sikret, at du altid får vores professionelle vurdering af dit gulv. Derfor er du sikker på, at hvis dit gulv kun behøver en letslibning for at blive flot igen, anbefaler vi dette og ikke en afhøvling, der modsat tager flere millimeter af gulvet. Med GulvKanonen som din professionelle assistance, er du sikret professionel rådgivning, der baseres på stor, faglig viden til en skarp pris.

Din erfarne gulvsliber

Hos GulvKanonen tilbyder vi landsdækkende gulvservice. For vores kunder betyder det, at uanset om der er brug for en gulvsliber i Faxe eller København, har vi en kompetent medarbejder på Sjælland, der kan hjælpe med din gulvrenovering.

Det er ikke udelukkende gulvslibning og –afhøvling, vi udfører. Har du en træterrasse, bordplade eller trappe, der trænger til en kærlig hånd i form af afslibning og efterbehandling, kan vi også hjælpe med dette. Kort sagt er der ingen opgaver, der for store eller små for GulvKanonen, og alle vores udførte ydelser er omfattet af tre års garanti.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et uforpligtende tilbud på din gulvopgave

Hos GulvKanonen ved vi godt, at der er mange gulvydelser at vælge mellem. Så har du brug for vejledning, er vi klar til at hjælpe dig. Det gælder uanset, om det er valg af efterbehandling, eller om dit gulv har brug for en gulvafhøvling på grund af tydelige og dybe ridser.

Vi sørger altid for, at du får et gratis og uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til din gulvrenoveringsopgave. Hos os er der nemlig ingen standardløsninger og dertilhørende standardpriser. Hvert gulv er unikt og kræver derfor også en tilsvarende individuel behandling – og det kan vi hjælpe dig med som din gulvsliber i Faxe.

 

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.