• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Frederiksværk

Erfarent gulvfirma giver flotte resultater

Har du bemærket, at der er tydelige ridser i dit trægulv? Og er gulvet samtidig begyndt at se falmet og slidt ud? Uanset hvilken træsort dit gulv er fremstillet i, kan det ikke undgås, at det med tiden begynder at se medtaget ud af den daglige brug.

En gulvslibning et rigtig godt valg til at forny dit gulv – både hvad angår udseende og holdbarhed. Med en gulvslibning kan du endda selv bestemme, hvilken efterbehandling dit gulv skal have. Og det giver dig flere muligheder for at give dit hjem et nyt udtryk.

Uanset om du er en erfaren ”gør-det-selv”-type eller typen, der ikke kender forskellen på en pensel og hammer, er det altid en fordel at få en professionel gulvsliber i Frederiksværk til at udføre opgaven for dig. Det er nemlig din sikkerhed for et flot resultat. GulvKanonen er specialister i gulvslibning og –afhøvling med mere end 10 års erfaring fra branchen og garanterer dig tre års garanti på alt udført ydelser.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vælg en professionel gulvsliber

Med vores mange års erfaring har vi stor ekspertise med gulvydelser og har desuden kun uddannede medarbejdere. Derfor er der mange fordele ved at vælge os som din gulvsliber i Frederiksværk til at udføre renoveringen af dit gulv:

 • Færre bekymringer og uforudsete problemer
 • Professionel rådgivning i hele processen
 • Erfarne gulvfolk og professionelt udstyr
 • Større sikkerhed og tryghed for godt håndværk
 • Gennemsigtige priser
 • Garanti på det udførte arbejde

Når du vælger et samarbejde med GulvKanonen, risikerer du ikke, at der ved slibningen kommer grimme, dybe hakker i gulvet, eller at lakeringen ikke er udført ordentligt. Det giver dig færre bekymringer, og du kan i stedet bruge energien på at glæde dig over det endelige resultat.

Hos GulvKanonen udarbejder vi altid et tilbud på din renoveringsopgave, inden vi starter på arbejdet. Det betyder, at du kender investeringen i opgaven, så du ikke får grimme, økonomiske overraskelser.

Lokalt håndværk med 3 års garanti

Næste gang du har brug for en gulvsliber i Frederiksværk, København eller i andre byer på Sjælland kan du med fordel vælge GulvKanonen. Vi tilbyder nemlig landsdækkende gulvservice, hvilket er ensbetydende med, at vi altid har en dygtig gulvsliber i dit nærområde til at hjælpe dig. Ved hver opgave tager vi altid udgangspunkt i kundens ønsker og behov, hvilket er din garanti for et slutresultat, der matcher dit behov.

Alle vores medarbejdere har høj faglighed, hvilket afspejles tydeligt i deres udførte arbejde. Vi går ikke på kompromis med hverken de anvendte materialer eller det udførte håndværk. Derfor står vi også til rådighed, hvis du har brug for vejledning omkring den daglige rengøring og vedligeholdelse af dit nyslebne gulv, så du får mest mulig glæde af det.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vores kompetente gulvslibere er klar til at hjælpe med at udføre din gulvrenovering. Hvad enten du har brug for professionel rådgivning om valg af gulvslibning eller råd til valg af den helt rigtige efterbehandling, er vi et oplagt valg som din gulvsliber i Frederiksværk. Med udgangspunkt i dine ønsker finder vi den bedste løsning til dit gulv – og du får altid et helt gratis tilbud, der er skræddersyet til din opgave.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.