• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Glostrup

Færre problemer og flottere trægulve

Er der nogen grund til at bruge et professionelt gulvfirma til slibning af dit gulv frem for at klare opgaven selv? Ja, er svaret selvfølgelig. Får du hjælp af professionelle gulvfolk, der har mange års erfaring fra gulvbranchen og dagligt bruger professionelle maskiner og materialer i høj kvalitet, er du sikker på at få flotte trægulve med stor styrke. Og du slipper samtidig for de mange bekymringer og uforudsete problemer, som altid opstår ved et gør-det-selv-projekt.

Med GulvKanonen som din gulvsliber i Glostrup får du de trægulve, du går og drømmer om. Vi har mere end 10 års erfaring med gulvslibning og har derfor ekspertise til at matche dine ønsker og behov til vores gulvydelser. Det er en stensikker opskrift på trægulve, der både er flotte og slidstærke.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Garanti for professionelt håndværk

GulvKanonen er et dansk gulvfirma med dygtige gulvfolk og mange glade kunder. Vi har mere end 10 års erfaring fra branchen og har udført professionelt gulvarbejde i hele Danmark. Det har ført til mange positive anmeldelser fra vores kunder om os og vores udførte arbejde samt en høj tilfredshedsscore hos Trustpilot – det synes vi er en god grund til, at vi skal være din foretrukne gulvsliber i Glostrup.

Et samarbejde med GulvKanonen er en garanti for godt håndværk – du vil f.eks. opleve disse fordele:

 • 3 års garanti på alt udført gulvarbejde
 • Udgangspunkt i dine ønsker og behov
 • Brug af professionelle gulvfolk og maskiner
 • Efterbehandling, der fremhæver træets styrker
 • Rådgivning, der giver større glæde af dit gulv

Når vi hjælper vores kunder i Glostrup og andre steder i landet, går vi meget op i at sikre en klar forståelse og fastlæggelse af ønsker og behov til deres gulve. En god dialog er altså med til at skabe de bedste resultater og dermed også størst glæde for dig.

 

Gulvarbejde i høj kvalitet i Glostrup

Med GulvKanonen som dit gulvfirma i Glostrup kan du forvente det samme som alle vores andre kunder – gulvarbejde i høj kvalitet, god service samt brugbar rådgivning, der tager udgangspunkt i dine behov. Har du spørgsmål til valget af den bedste efterbehandling af dine gulve eller i forhold til rengøring og vedligeholdelse, kan vi helt sikkert hjælpe.

Udover Glostrup udfører vi også gulvydelser på resten af Sjælland – og med lokale afdelinger flere steder i landet har vi altid dygtige gulvfolk lige i nærheden, der hurtigt kan tage sig af din eller andre kunders opgave.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakt os og få et godt tilbud

Hvis du har brug for en professionel gulvsliber i Glostrup eller et andet sted i København eller på Sjælland, træffer du en god beslutning, når du vælger GulvKanonen. Vi har 10+ års erfaring, hvilket giver dig tryghed for et professionelt resultat, du kan få glæde af i mange år.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig og dine trægulve eller få et gratis tilbud på gulvslibning og efterbehandling – vores erfaring og ekspertise sikrer dig de flotte trægulve, du drømmer om.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.