• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Græsted

Få flotte og slidstærke trægulve

Hvis dit trægulv er begyndt at se slidt og medtaget ud efter flere års dagligt brug, er det måske på tide med en renovering af det. Der er flere ting, der har indflydelse på, hvordan et trægulv slides, f.eks. hvis du har kæledyr, eller hvis gulvet ligger i et centralt rum i huset, hvor det ofte betrædes. En sikker måde at få dit gulv til at se pænt ud igen er en professionel gulvslibning. Det er en relativ let proces, og du slipper for at skulle investere i et helt nyt gulv.

Med professionel assistance, når du skal bruge en gulvsliber i Græsted, kommer du sikkert og godt igennem gulvslibningsprocessen. Og vælger du et professionelt gulvfirma, som GulvKanonen, kan du regne med at få et resultat i høj kvalitet. Vi er nemlig specialister med mere end 10 års erfaring i gulvafslibning og – afhøvling.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Gulvslibning af professionelt firma

Med GulvKanonen til at modernisere dine gulve er du sikker på at slippe for bekymringer og uforudsete omkostninger til behandling af dit gulv. Hos os er der nemlig ikke noget, der hedder standardløsninger. Med vores mange års erfaring i at hjælpe kunder i hele landet med fornyelse af deres trægulve, har vi erfaret, at ikke to gulve er ens og derfor heller ikke kræver den samme behandling.

Derfor vælger du helt rigtigt, når du kontakter os, næste gang du skal bruge en gulvsliber i Græsted. Vi tager altid udgangspunkt i netop dit behov, når vi skal løse din gulvopgave, og det er kun en af flere fordele ved at vælge et samarbejde med os:

 • Professionel rådgivning i hele processen
 • Gennemsigtige priser
 • Erfarne gulvfolk og professionelt udstyr
 • Større sikkerhed og tryghed for godt håndværk
 • Garanti på det udførte arbejde

Udover vores mange års erfaring er vores ydelser altid omfattet af tre års garanti. Det ser vi som din sikkerhed for, at vi udfører et arbejde af allerhøjeste kvalitet. Du vil kun møde erfarne og dygtige medarbejdere, der er kompetente til at betjene vores slibe- og afhøvlingsmaskiner – så dit gulv er i trygge hænder.

Din foretrukne gulvsliber

Vi vil være dit foretrukne gulvfirma i Græsted, og derfor tilbyder vi yderst kompetent gulvservice. Uanset om du har brug for hjælp i Græsted, København heller et helt tredje sted, har vi helt sikkert  dygtige medarbejdere på Sjælland i nærheden, der er klar til at udføre din opgave.

Har du brug for professionel vejledning omkring valg af behandling til dit trægulv, kan vi også klare dette. Vi har nemlig en filosofi om, at professionel rådgivning er lige så vigtigt for et godt resultat, som veludført håndværk er. Vores høje kundetilfredshedsscore på Trustpilot vidner da også om, at vores filosofi er af stor betydning for vores kunder, for de er rigtig glade for vores udførte arbejde.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakt os for et gratis tilbud

Har du brug for en gulvsliber i Græsted, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har altid dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig. Og hos os er du sikker på at få en fast pris på lige netop din opgave, inden vi går i gang. Du får nemlig et uforpligtende tilbud, uanset om det er din trappe, bordplade, træterrasse eller dit stuegulv, der trænger til fornyelse.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.